X
تبلیغات

اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد هدایت به بالا

خانه سازی آنلاین
ـ
خلاصه بگم که؛

سیب زمینی رو خوب میشوریم، از وسط نصف میکنیم(با پوست!)

میذاریم نیم پز بشه حدود 15دقیقه

بعد وسطشو خالی میکنیم به طوری که بتونیم توش مواد دلخواهمونو بریزیم( وسطشو دور نمیریزیم!!)

در ظرفی دیگه مواد دلخواهمون مثه فلفل دلمه، گوشت چرخ کرده، قاررررچچچچ زیاد!!!!، ذرت، هویج پخته، و ....

(هرچی که دوست دارین!!!) تفت میدیم، رب میزنیم، مواد نرم و نیم پز که شدن داخل سیب زمینی ها میریزیم،

روش کمی ازسیب زمینی هایی که کنار گذاشتیم میریزیم و مقداری زیادییییییی پنیر پیتزا!

بعد آب و یه کم آبلیمو و روغن و ادویه رو میذاریم بجوشه،

این سیب زمینی ها رو آروم میذاریم توش و درشو میذاریم


میذاریم حدود 1 ساعت یا کمی بیشتر با حرارت خیلییییی کم بپزن

تهشم روش سس کچاپ یا فرانسوی میریزیم و نوش جان!

دلمه سیب زمینی

 

[ جمعه یازدهم مرداد 1392 ] [ 13:19 ] [ مامان مریم] [ ]