X
تبلیغات

اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد هدایت به بالا

خانه سازی آنلاین
ـ
مواد لازم

زرده ی تخم مرغ ( ۴عدد) ** پودر شکر ( ۱ لیوان ) ** گردوی خرد شده ( ۱ لیوان )

پودر هل ( ۲/۱ قاشق چایخوری) ** بکینگ پودر ( ۴/۱ قاشق چایخوری )

زرده ی تخم مرغ و پودر شکر را با هم زن خوب میزنیم تا کرم و کشدار بشه.....

        شیرینی گردویی

نکته: باید شکر را خوب آسیاب کنیم تا زیر دندون نیاد!

گردو رو اضافه میکنیم و کمی با چنگال موادمونو زیر و رو میکنیم!

        شیرینی گردویی

نکته: مغزگردو  رو با چاقو خرد میکنیم طوری که زیر دندون بیاد! یعنی نه خیلی ریز و نه خیلی درشت!

با قاشق چایخوری مواد رو تو سینی فر میریزیم.....

        شیرینی گردویی

نکته: کف سینی رو نباید چرب کنید و

حتما" از قاشق چایخوری استفاده کنید

چون بعد مواد تو سینی پخش میشه و سایز شیرینی ۲ برابر میشه!

مواد رو با فاصله تو سینی بریزید!!

سینی رو به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۳۵ درجه قرار میدیم.

نکته : فر نباید از قبل گرم بشه!

این شیرینی زود میسوزه باید حواستون بهش باشه و چکش کنید!

وقتی شیرینی پخت بلافاصله از فر خارج میکنیم و میذاریم خوب سرد بشه و بعد با کارتک به ظرف

منتقل میکنیم........شیرینی تو ظرف در دار و در دمای معمول اتاق به مدت ۳ماه ماندگاری داره!!

          شیرینی گردویی


برچسب‌ها: شیرینیگردویی, شیرینی عید, شیرینی آسون, خوشمزه و لذیذ, نوروز
[ چهارشنبه هفدهم اسفند 1390 ] [ 12:43 ] [ مامان مریم] [ ]