X
تبلیغات

اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد هدایت به بالا

خانه سازی آنلاین
ـ

آرد گندم (۲/۱ پیمانه ) ** آرد برنج (۲/۱ پیمانه ) ** شکر (۲پیمانه )** آب ( ۴ پیمانه ) **

کره یا روغن حیوانی ( ۲/۱ پیمانه ) ** زردچوبه ( ۲/۱ قاشق چایخوری ) ** گلاب (۴/۱ پیمانه )

زعفران و پودر هل و مغز گردو و باوم و فندق و پسته و کنجد به میزان دلخواه.........

آرد گندم رو تفت میدیم انقدری که بوی خامی آرد گرفته بشه و آرد برنج رو هم اضافه میکنیم و

باز هم تفت میدیم تا رنگش یه کم طلایی بشه!!

کره یا روغن محلی رو به آرد اضافه میکنیم و روی شعله ی ملایم خوب هم میزنیم .

زردچوبه و پودر هل رو هم اضافه میکنیم .

آب رو جوش میاریم و شکر رو در اون حل کردیم و زعفران هم بهش اضافه میکنیم و 

کم کم به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آرد گلوله نشه ......

من پیشنهاد میکنم برای اینکه تسلط بیشتری داشته باشیم برای چند لحظه آرد رو ازروی شعله بردارین

و روی زمین بذارین و آب رو کم کم اضاف کنین و مرتب هم بزنین تا آآرد گلوله نشه!

           کاچی

بعد بذارین روی شعله ملایم و مرتب هم بزنید تا قوام بیاد و مراقب باشین ته نگیره!!

حدود ۷-۸ دقیقه کفایت میکنه !

بعد روی شعله ی خیلی کم ( بهتره شعله پخش کن هم بذارین) به مدت یه ربع کاچی رو دم کنین!!

و با انواع مغز ها تزیینش کنین و میل کنین.....

          کاچی

نکته: زردچوبه هم گرمه و هم خاصیت ترمیم زخم داره.پس حذفش نکنین!!

نکته: کاچی باید رقیق باشه...... بعد از دم کشیدن و خنک شدن سفت تر میشه!!

نکته : میشه از مغز های میکس شده یا نیم کوب توی کاچی هم استفاده کرد که کاچی رو

مقوی تر میکنه! فقط مراقب باشین کاچی تون خیلی غلیظ نشه!!

                                                  نوش جان

[ جمعه بیستم مرداد 1391 ] [ 19:31 ] [ مامان مریم] [ ]