فالوده ی طالبی :
طالبی را رنده می کنیم و با کمی شکر و گلاب و یخ میشه یه نوشیدنی سالم و خوشمزه!!!

خاکشیر یک نوشیدنی اصیل ایرونی:
باید سعی کنیم خاکشیری را انتخاب کنیم که حتی المقدور تمیز تر باشد.
خاکشیر را در کاسه ریخته و روی آن آب خنک میریزیم و بعد روی آب را خالی می کنیم و مجدد آب میریزیم
اینبار خاکشیر را همراه آبش در کاسه ی دیگری خالی می کنیم و شن ریزه هایی که کف کاسه ی اول مانده
دور میریزیم و این کار را چندین بار تکرار میکنیم تا بلاخره کف کاسه دیگر شن ریزه ای باقی نماند!!

خاکشیر را با شکر شیرین میکنیم و بنا به سلیقه با گلاب یا عرق بهارنارنج یا عرق بیدمشک یا آبلیمو طعمدار میکنیم!!

میتوان برای مصرف چند روز این شربت را به شکل غلیظ آماده و در یخچال نگهداری کرد و روزانه با افزودن آب میل نمود!!

نوش جان