اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
فالوده ی طالبی :

طالبی را رنده می کنیم و با کمی شکر و گلاب و یخ میشه یه نوشیدنی سالم و خوشمزه!!!

فالوده ی طالبی

خاکشیر یک نوشیدنی اصیل ایرونی:

باید سعی کنیم خاکشیری را انتخاب کنیم که حتی المقدور تمیز تر باشد.

خاکشیر را در کاسه ریخته و روی آن آب خنک میریزیم و بعد روی آب را خالی می کنیم و مجدد آب میریزیم

اینبار خاکشیر را همراه آبش در کاسه ی دیگری خالی می کنیم و شن ریزه هایی که کف کاسه ی اول مانده

دور میریزیم و این کار را چندین بار تکرار میکنیم تا بلاخره کف کاسه دیگر شن ریزه ای باقی نماند!!

خاکشیر

خاکشیر را با شکر شیرین میکنیم و بنا به سلیقه با گلاب یا عرق بهارنارنج یا عرق بیدمشک یا آبلیمو طعمدار میکنیم!!

خاکشیر

میتوان برای مصرف چند روز این شربت را به شکل غلیظ آماده و در یخچال نگهداری کرد و روزانه با افزودن آب میل نمود!!

خاکشیر

نوش جان

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 19:36 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]