گوشت مناسب برای استیک
گوشت فیله ی گوساله که بهتر است از گوشت بيات شده استفاده شود
گوشت را به تعداد نفرات برش می زنیم قطر هر تكه بايد حدود 2 تا 3 سانتيمتر باشد .

یک عدد پیاز بزرگ و یک عدد فلفل دلمه ای کوچک و دو حبه سیر را رنده میکنیم و بهش فلفل سیاه میزنیم.

یه تکه از گوشت رو داخل پلاستیک فریزری میگذاریم و
یه قاشق از مواد پیاز و فلفل که آبش رو کشیدیم روی گوشت و یه قاشق هم زیر گوشت میریزیم

و با اسیک کوب میکوبیم و داخل یه ظرف میذاریم و آب پیازی رو که کشیده بودیم روی اون میریزیم

دو ساعت به گوشت زمان میدیم تا خوب مزه دار بشه و
و بعد توی ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت متوسط دو طرف استیک رو سرخ میکنیم

و بعد از سرخ شدن بهش نمک میزنیم و با دورچین قارچ کبابی و سیب زمینی پنیر نوش جان مینماییم.
