اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

لبو ( 3 عدد ) ** سیب ( 3 عدد ) ** انار ( 2 تا 3عدد ) ** شکر ( 3 قاشق غذاخوری ) **

سرکه و نمک و گلپر

لبوي خام رو رنده میکنیم و روش سركه میریزیم ( به اندازه ای که روی لبو رو بگیره ) 10 دقيقه میذاریم بجوشه

ترشی انار و لبو

سرد که شد سيب ها رو رنده میکنیم و انارهای دون شده و شکر و كمي گلپر و نمك میزنیم

ترشی انار و لبو

مواد مخلوط شده رو در شيشه میریزیم و میذاریم دو تا سه هفته بمونه تا جا بیفته :)

ترشی انار و لبو

ترشی انار و لبو

ترشی انار و لبو

میزان شکر بنا به سلیقه تون میشه کم و زیاد بشه ......

*** اون شیرینی ها ی تزیینی رو هم از خیریه خریدم که به خاطر عید گذاشتم تنگ دل ترشی

[ شنبه بیست و هشتم دی ۱۳۹۲ ] [ 17:12 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]