لبو ( 3 عدد ) ** سیب ( 3 عدد ) ** انار ( 2 تا 3عدد ) ** شکر ( 3 قاشق غذاخوری ) **
سرکه و نمک و گلپر
لبوي خام رو رنده میکنیم و روش سركه میریزیم ( به اندازه ای که روی لبو رو بگیره ) 10 دقيقه میذاریم بجوشه

سرد که شد سيب ها رو رنده میکنیم و انارهای دون شده و شکر و كمي گلپر و نمك میزنیم

مواد مخلوط شده رو در شيشه میریزیم و میذاریم دو تا سه هفته بمونه تا جا بیفته :)



میزان شکر بنا به سلیقه تون میشه کم و زیاد بشه ......
*** اون شیرینی ها ی تزیینی رو هم از خیریه خریدم که به خاطر عید گذاشتم تنگ دل ترشی