اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
سبزی سرخ کرده ترش واش# ( 300 گرم ) ** گوشت گوسفند یا مرغ ( 200 گرم ) ** پیاز ( 1 عدد کوچک )

بادمجون سرخ کرده ( 6 عدد کوچک ) ** گوجه فرنگی ( 2 عدد بزرگ ) ** سیب زمینی ( یک عدد بزرگ )

رب نارنج یا آب نارنج ( 2 یا 3 قاشق غذاخوری ) ** نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

گوشت و پیاز خرد شده رو تفت میدیم و با آب میذاریم تا بجوشه و

بعد سبزی ترش واش سرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و

یه سیب زمینی رو پوست میکنیم و درسته میندازیم توش و میذاریم رو شعله ملایم بپزه

وقتی پخت بهش نمک و فلفل و رب نارنج یا آب نارنج رو اضافه میکنیم

سیب زمینی رو از تو خورش بر میداریم رنده ش میکنیم و دوباره میریزیم تو خورش!!

گوجه رو حلقه حلقه میکنیم و تو روغن سرخش میکنیم

( باید ارتفاع حلقه های گوجه یه بند انگشت باشه چون اگه نازک باشه وا میره )

و بادمجونهای سرخ شده رو هم میچینیم توی تابه کنار گوجه های سرخ شده

و از آب خورش میریزیم روشون و میذاریم یه غل بجوشه ( نباید زیاد بجوشه چون وا میره )

خورش رو که تو ظرف کشیدیم گوجه و بادمجونها رو هم کنارش میذاریم.....

این خورش خیلی لذیذه و طرفدار زیاد داره ..... البته با گوشت خیلی خوشمزه تره تا مرغ

ترش واش

# سبزی سرخ کرده ترش واش :

نیم کیلو ترش واش / 100 گرم برگ چغندر / 100 گرم گشنیز / 50 گرم جعفری و چند حبه سیر

سبزی ها رو بعد از تمیز کردن خوب میشوریم و میذاریم خوب آبشون بره و همراه سیر با چرخ گوشت

چرخش میکنیم این سبزی با دست خورد نمیشه و حتما" باید چرخ بشه و بعد با روغن سرخش میکنیم و

باید مرتب هم بزنیم و بالای سر این سبزی وایستیم تا ته نگیره و نسوزه!

ترش واش کلا" سبزی حساسی هست هم چیدنش هم پاک کردنش و هم سرخ کردنش سخته

لازمه اعتراف کنم من تا حالا خودم به تنهایی این سبزی رو آماده نکردم و

جا داره همینجا از مامانم و مرمر بانو تشکر ویژه داشته باشم

اینم عکس سبزی ترش واش که از تو اینترنت کش رفتم

[ جمعه پانزدهم آذر ۱۳۹۲ ] [ 12:19 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]