سبزی سرخ کرده ترش واش# ( 300 گرم ) ** گوشت گوسفند یا مرغ ( 200 گرم ) ** پیاز ( 1 عدد کوچک )
بادمجون سرخ کرده ( 6 عدد کوچک ) ** گوجه فرنگی ( 2 عدد بزرگ ) ** سیب زمینی ( یک عدد بزرگ )
رب نارنج یا آب نارنج ( 2 یا 3 قاشق غذاخوری ) ** نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
گوشت و پیاز خرد شده رو تفت میدیم و با آب میذاریم تا بجوشه و
بعد سبزی ترش واش سرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و
یه سیب زمینی رو پوست میکنیم و درسته میندازیم توش و میذاریم رو شعله ملایم بپزه
وقتی پخت بهش نمک و فلفل و رب نارنج یا آب نارنج رو اضافه میکنیم
سیب زمینی رو از تو خورش بر میداریم رنده ش میکنیم و دوباره میریزیم تو خورش!!
گوجه رو حلقه حلقه میکنیم و تو روغن سرخش میکنیم
( باید ارتفاع حلقه های گوجه یه بند انگشت باشه چون اگه نازک باشه وا میره )
و بادمجونهای سرخ شده رو هم میچینیم توی تابه کنار گوجه های سرخ شده
و از آب خورش میریزیم روشون و میذاریم یه غل بجوشه ( نباید زیاد بجوشه چون وا میره )
خورش رو که تو ظرف کشیدیم گوجه و بادمجونها رو هم کنارش میذاریم.....
این خورش خیلی لذیذه و طرفدار زیاد داره ..... البته با گوشت خیلی خوشمزه تره تا مرغ

# سبزی سرخ کرده ترش واش :
نیم کیلو ترش واش / 100 گرم برگ چغندر / 100 گرم گشنیز / 50 گرم جعفری و چند حبه سیر
سبزی ها رو بعد از تمیز کردن خوب میشوریم و میذاریم خوب آبشون بره و همراه سیر با چرخ گوشت
چرخش میکنیم این سبزی با دست خورد نمیشه و حتما" باید چرخ بشه و بعد با روغن سرخش میکنیم و
باید مرتب هم بزنیم و بالای سر این سبزی وایستیم تا ته نگیره و نسوزه!
ترش واش کلا" سبزی حساسی هست هم چیدنش هم پاک کردنش و هم سرخ کردنش سخته
لازمه اعتراف کنم من تا حالا خودم به تنهایی این سبزی رو آماده نکردم و
جا داره همینجا از مامانم و مرمر بانو تشکر ویژه داشته باشم
اینم عکس سبزی ترش واش که از تو اینترنت کش رفتم
