آب گوشت ( 1 پیمانه ) **برنج نیم دونه ( 1 پیمانه ) ** عدس ( دو سوم پیمانه ) ** شلغم ( 4 عدد )
سبزی ( 200 گرم گشنیز + 100 گرم جعفری ) ** پیاز داغ ( 2 قاشق غذا خوری ) **
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
برنج وعدس رو میشوریم و همراه با دو برابر آب توی قابلمه میریزیم و میذاریم بپزه.....

وقتی دونه برنج رفت آب گوشت و سبزی خردشده رو اضافه میکنیم ...
میزان سبزی رو بسته به ذائقه میشه کم و زیاد کرد .....
از عصاره ی مرغ و آب مرغ هم میشه استفاده کرد که در اینصورت همون اول همراه برنج میتونیم بریزیم تو قابلمه!
ولی آبگوشت رو از اول نمیشه ریخت چون باعث میشه برنج زود ته بگیره!!
پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم و میذاریم سبزی بپزه

بعدش هم شلغم خردشده رو میریزیم .....
من شلغم رو خلال کردم و با یه کم روغن و زردچوبه یه تفش دادم و بعد توی آش ریختم.....

ده دقیقه تا یک ربع بعد آش جا میفته و آماده ست ...

و همراه خانواده به عنوان یه شام خوب و خوشمزه نوش جان میکنیم......
