اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
ته چین یه غذای سنتی و ساده و مجلسیه که به دو شکل مستقل یا ته دیگی تهیه میشه

معمولا"ته چین ساده رو ته دیگی ( یعنی ته قابلمه ی برنج سفید ) تهیه میکنن و

بقیه ی ته چین ها مستقل تهیه میشه و ضخامت ته چینهای مستقل هم بیشتره

ته چین گوشت و بادمجون هم یکی از این ته چینهای مستقل هست که خیلی هم خوششششمزه ولذیذه

مواد لازم :

برنج ( سه پیمانه ) ** تخم مرغ ( 3 عدد ) ** ماست  ( 6 قاشق غذاخوری ) **

بادمجان دلمه ای ( یکی دو عدد ) ** گوشت  ( 200 گرم ) ** پیاز داغ ( 2 قاشق غذاخوری )

زعفران  دم کرده ( 3 قاشق غذاخوری ) ** رب گوجه فرنگی ( 1 قاشق غذاخوری ) **

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم

 

*** برای ان مقدر مواد قابلمه ی 30 سانت در 30 سانت مناسبه ....

طرز تهیه :

بادمجانها را پوست میکنیم و نمک میزنیم که تلخیش از بین بره و

بعد از یکی دو ساعت سرخش میکنیم ( از بادمجون غیر دلمه هم میشه استفاده کرد )

گوشت رو با یکی دوتا پیاز خورد شده میپزیم و بعد از پخت ریش ریش میکنیم

و بهش رب گوجه فرنگی و پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم

ته چین گوشت و بادمجون

برنج رو آبکش میکنیم

تخم مرغها رو در یه کاسه میشکونیم و خوب هم میزنیم و ماست هم زده و زعفرون دم کرده رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و برنج آبکش شده رو با این مواد مخلوط میکنیم

ته چین گوشت و بادمجون

کف قابلمه یا قالب رو روغن میریزیم و نصف برنج رو تو قابلمه میریزیم و

بادمجونهای سرخ شده رو روی برنج میچینیم

ته چین گوشت و بادمجون

و گوشت رو هم روی بادمجونها میریزیم و صافش میکنیم

ته چین گوشت و بادمجون

و بعد بقیه ی برنج رو روی گوشتها میریزیم و 45 دقیقه تا یک ساعت دم میکنیم

 ته چین گوشت و بادمجون

 ته چین گوشت و بادمجون

[ پنجشنبه هفتم شهریور ۱۳۹۲ ] [ 14:44 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]