ته چین یه غذای سنتی و ساده و مجلسیه که به دو شکل مستقل یا ته دیگی تهیه میشه
معمولا"ته چین ساده رو ته دیگی ( یعنی ته قابلمه ی برنج سفید ) تهیه میکنن و
بقیه ی ته چین ها مستقل تهیه میشه و ضخامت ته چینهای مستقل هم بیشتره
ته چین گوشت و بادمجون هم یکی از این ته چینهای مستقل هست که خیلی هم خوششششمزه ولذیذه
مواد لازم :
برنج ( سه پیمانه ) ** تخم مرغ ( 3 عدد ) ** ماست ( 6 قاشق غذاخوری ) **
بادمجان دلمه ای ( یکی دو عدد ) ** گوشت ( 200 گرم ) ** پیاز داغ ( 2 قاشق غذاخوری )
زعفران دم کرده ( 3 قاشق غذاخوری ) ** رب گوجه فرنگی ( 1 قاشق غذاخوری ) **
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم
*** برای ان مقدر مواد قابلمه ی 30 سانت در 30 سانت مناسبه ....
طرز تهیه :
بادمجانها را پوست میکنیم و نمک میزنیم که تلخیش از بین بره و
بعد از یکی دو ساعت سرخش میکنیم ( از بادمجون غیر دلمه هم میشه استفاده کرد )
گوشت رو با یکی دوتا پیاز خورد شده میپزیم و بعد از پخت ریش ریش میکنیم
و بهش رب گوجه فرنگی و پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم

برنج رو آبکش میکنیم
تخم مرغها رو در یه کاسه میشکونیم و خوب هم میزنیم و ماست هم زده و زعفرون دم کرده رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و برنج آبکش شده رو با این مواد مخلوط میکنیم

کف قابلمه یا قالب رو روغن میریزیم و نصف برنج رو تو قابلمه میریزیم و
بادمجونهای سرخ شده رو روی برنج میچینیم

و گوشت رو هم روی بادمجونها میریزیم و صافش میکنیم

و بعد بقیه ی برنج رو روی گوشتها میریزیم و 45 دقیقه تا یک ساعت دم میکنیم

