اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
لازانيا ( 1 بسته ) **گوشت چرخ کرده ( 300 گرم ) ** پیاز داغ ( 3 قاشق غذاخوری ) ** قارچ ( 200 گرم )

فلفل دلمه ای ( 1 عدد متوسط )** سس سفیدغلیظ ( 2 لیوان ) ** پنير پيتزا 1 بسته يا 200 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه فرنگی و روغن به میزان لازم

طرز تهيه:

گوشت چرخ کرده رو در روغن تفت میدیم و پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و سرخ میکنیم و

رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خورد شده و قارچ تفت داده شده رو هم اضافه میکنیم....

مایه ی میانی لازانیا آماده ست...... میذاریمش کنار

لازانيا رو در آب جوش و نمك و زردچوبه حدود 7 تا 10 دقیقه ميجوشونيم تا پخته بشه

با دست گوشه ی یکی از لازانیا ها رو فشار میدیم اگه نرم شده بود ميريزيم شون تو آبکش و

روشون آب سرد ميريزيم و با دست لازانیاها رو روی آبکش صافشون میکنیم.

لازانیا

ته ظرف پيركس رو چرب میکنیم یه لايه لازانيا میچینیم و یه لایه هم مایه ی گوشتی و یه لایه سس سفید

لازانیا

این کار را یک بار یا دوبار دیگه تکرار میکنیم .... ( من فلفل دلمه ای نداشتم از فلفل سبز شیرین استفاده کردم)

( بهتره ارتفاعش زیاد نباشه چون سنگین میشه و تعداد لازانیا رو از اول بسته به ظرف پیرکس در آبجوش بریزید )

لایه ی آخر رو لازانیا چیده و با سس سفيد و بپنير پيتزا كاملاً مي پوشونيم

در فر داغ روي حرارت 170درجه سانتيگراد حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه قرا میدیم

زماني كه پنير روی لازانیا طلايي و برشته بشه لازانیا آماده ست

لازانیا

من لازانیا رو با سولاردوم و با تنظیم کانوکشن با دمای 200درجه سانتی گراد به مدت یه ربع پختم

لازانیا

لازانیا رو تو قابلمه و روی گاز هم میتونیم درست کنیم.....

میشه مثل ماکارونی زیرش ته دیگ سیب زمینی هم گذاشت

بعد از چینش لازانیا کافیه نیم ساعت لازانیا رو مثل برنج دم بذارید

برای قابلمه گرد لازانیای گرد مناسب تره

میشه لازانیا رو با مرغ پخته هم درست کرد که البته طعمش متفاوته و بسته به ذائقه داره !!

لازانیا

**طرز تهيه سس سفيد:

3 قاشق غذاخوري آرد رو در دو ليوان شير سرد حل میکنیم و روی شعله ی ملایم هم ميزنيم تا

سفت بشه .... مواظب باشید ته نگیره و مرتب هم بزنید

بعد از اینکه غلظتش به اندازه ی ماست ( از فرنی سفت تر ) رسید شعله رو خاموش میکنیم

و 100 گرم خامه ی صبحانه و یه قاشق آویشن رو بهش اضافه میکنیم و میذاری خنک بشه

سس حتما" باید بعد از سرد شدن به غلظت ماست چکیده باشه تا لازانیا زیاد نرم نشه و آب نندازه!

سس سفید

اگه دوست نداشتین از سس سفید استفاده کنید میتونین تو هر لایه پنیر پیتزا بریزین

( این مدل لازانیای آبجی مرجان پز میباشد که بسیار هم خوشمزه ست)


برچسب‌ها: لازانیا با سولاردوم, لازانیا با مرغ, لازانیا با فر, لازانیا بدون فر
[ جمعه پانزدهم شهریور ۱۳۹۲ ] [ 17:9 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]