اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

بلغور گندم ( 1 فنجون ) ** عدس ( 2 فنجون ) ** گوشت ( نصف فنجون ) ** آب گوشت یا قلم ( 1 فنجون )

پیاز داغ ( نصف فنجون ) ** رب گوجه فرنگی ( 1 فنجون ) ** نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم......

عدس 20 دقیقه تا نیم ساعته میپزه به شرطی که با آب سرد بذارید بپزه !

عدس که پخته شد گوشت و آب گوشت و پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم و میذاریمش کنار

عدسی

بلغور رو تقربیا" با 2ونیم تا 3 برابر آب ( سرد ) رو شعله ی ملایم میذاریم بپزه ( بلغور هم زود میپزه )

حواستون باشه که سر ریز نشه وگرنه زحمت تمیز کرندن لعابش که رو گاز میریزه هم میفته گردنتون

بلغور رو هم نزنید وگرنه زود ته میگیره اگه هم بزنید تا آخر باید بالاسرش وایسین و هم بزنین!!

عدسی

بلغور که پخت عدس رو بهش اضافه میکنیم

رب گوجه رو با آب کمی رقیق میکنیم و با کمی روغن و نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم یه جوش بخوره

و بعد به عدسی اضافه میکنیم و شعله رو ملایم میکنیم و اجازه میدیم جا بیفته .......

عدسی

نوووووووووووووش جان


برچسب‌ها: عدس, خوشمزه, سرشار از فسفر و پتاسیم و آهن, شام ساده
[ یکشنبه نوزدهم آبان ۱۳۹۲ ] [ 8:23 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]