جو پرک شده ( 1 لیوان ) ** مرغ ( 200 گرم ) ** پیاز ( 1 عدد کوچک ) ** هویج ( 3 عدد متوسط ) **
قارچ ( 200 گرم ) ** شیر ( 3 لیوان ) ** آرد ( 2 قاشق غذا خوری ) ** کره ( 200گرم ) **
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مرغ و پیاز و جو پرک شده رو همراه نمک و فلفل و زردچوبه و آب میذاریم بپزه
یه ساعت بعد هویج نگینی خورد شده رو به قابلمه اضافه مکنیم و
یه 20 دقیقه بعدش هم قارچ خورد شده رو میریزیم تو سوپ
مرغ پخته شده رو از قابلمه در میاریم و ریش ریش میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم

تو یه ظرف جدا آرد رو تو شیر سرد حل میکنیم و میذاریم رو شعله ی ملایم و مرتب هم میزنیم
بعد از جوشیدن شیر که یه کم غلیظ هم شده
( دقت کنین یه کم!! نباید زیاد زیاد غلیظ بشه ) کره رو میریزیم تو شیر
و این سسی رو که با شیر درست کردیم به سوپ اضافه میکنیم
و بعد از اینکه سوپ چند تا قل زد سوپمون آماده ست و در ظرف مورد نظر میکشیم

اینم عکسای سوپ مرغ و قارچ که تو کلاس با دانش آموزای گلمون پختیم

