اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
جو پرک شده ( 1 لیوان ) ** مرغ ( 200 گرم ) ** پیاز ( 1 عدد کوچک ) ** هویج ( 3 عدد متوسط ) **

قارچ ( 200 گرم ) ** شیر ( 3 لیوان ) ** آرد ( 2 قاشق غذا خوری ) ** کره ( 200گرم ) **

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مرغ و پیاز و جو پرک شده رو همراه نمک و فلفل و زردچوبه و آب میذاریم بپزه

یه ساعت بعد هویج نگینی خورد شده رو به قابلمه اضافه مکنیم و

یه 20 دقیقه بعدش هم قارچ خورد شده رو میریزیم تو سوپ

مرغ پخته شده رو از قابلمه در میاریم و ریش ریش میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم

سوپ مرغ و قارچ

تو یه ظرف جدا آرد رو تو شیر سرد حل میکنیم و میذاریم رو شعله ی ملایم و مرتب هم میزنیم

بعد از جوشیدن شیر که یه کم غلیظ هم شده

( دقت کنین یه کم!! نباید زیاد زیاد غلیظ بشه ) کره رو میریزیم تو شیر

و این سسی رو که با شیر درست کردیم به سوپ اضافه میکنیم

و بعد از اینکه سوپ چند تا قل زد سوپمون آماده ست و در ظرف مورد نظر میکشیم

سوپ مرغ و قارچ

 اینم عکسای سوپ مرغ و قارچ که تو کلاس با دانش آموزای گلمون پختیم

سوپ مرغ و قارچ

سوپ مرغ و قارچ

[ جمعه بیست و هشتم تیر ۱۳۹۲ ] [ 13:32 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]