بادمجان ( ۳عدد متوسط سیاه وقلمی) **گوجه فرنگی متوسط ( ۳عدد ) ** هویج ( ۱ عدد متوسط ) 
پیاز سرخ کرده (۲ قاشق غذاخوری ) ** سیب زمینی ( ۲ عدد متوسط ) ** غوره (۲ قاشق غذاخوری ) 
فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی و نمک ،فلفل،زرد چوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو خورد میکنیم با کمی روغن و نمک سرخ می کنیم و کنار میذاریم.
         
هویج و فلفل دلمه رو هم تفت میدیم.بادمجونهای  خورد شده را که در نمک یا آب نمک خوابوندیم 
تا تلخیش گرفته شه،خشک می کنیم و سپس تو روغن تفت میدیم تا کمی طلایی بشه.
بادمجان ها را هم کنار بقیه مواد میذاریم . 
         
کمی روغن یا کره تو ظرف میریزیم و غوره و پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم .
        
وهمه ی موادیو که سرخ کرده بودیم به همراه گوجه های خورد شده اضافه کرده هم میزنیم
یک قاشق رب گوجه فرنگی رو تو یک لیوان آب سرد حل میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و
روی مواد میرزیم بعد از این که یه جوش خورد حرارت گازو کم میکنیم تابا حرارت ملایم جا بیفته. 
         
                              این غذا رو میشه با کدو هم درست کرد ............