اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
بادمجان ( ۳عدد متوسط سیاه وقلمی) **گوجه فرنگی متوسط ( ۳عدد ) ** هویج ( ۱ عدد متوسط )

پیاز سرخ کرده (۲ قاشق غذاخوری ) ** سیب زمینی ( ۲ عدد متوسط ) ** غوره (۲ قاشق غذاخوری )

فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی و نمک ،فلفل،زرد چوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها رو خورد میکنیم با کمی روغن و نمک سرخ می کنیم و کنار میذاریم.

        

هویج و فلفل دلمه رو هم تفت میدیم.بادمجونهای  خورد شده را که در نمک یا آب نمک خوابوندیم

تا تلخیش گرفته شه،خشک می کنیم و سپس تو روغن تفت میدیم تا کمی طلایی بشه.

بادمجان ها را هم کنار بقیه مواد میذاریم .

        

کمی روغن یا کره تو ظرف میریزیم و غوره و پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم .

        

وهمه ی موادیو که سرخ کرده بودیم به همراه گوجه های خورد شده اضافه کرده هم میزنیم

یک قاشق رب گوجه فرنگی رو تو یک لیوان آب سرد حل میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و

روی مواد میرزیم بعد از این که یه جوش خورد حرارت گازو کم میکنیم تابا حرارت ملایم جا بیفته.

        

                              این غذا رو میشه با کدو هم درست کرد ............

[ جمعه دوازدهم خرداد ۱۳۹۱ ] [ 21:0 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]