اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
گوشت مناسب برای استیک

گوشت فیله ی گوساله که بهتر است از گوشت بيات شده استفاده شود

گوشت را به تعداد نفرات برش می زنیم قطر هر تكه بايد حدود 2 تا 3 سانتي‌متر باشد .

یک عدد  پیاز بزرگ  و یک عدد فلفل دلمه ای کوچک و دو حبه سیر را رنده میکنیم  و بهش فلفل سیاه میزنیم.

یه تکه از گوشت رو داخل پلاستیک فریزری میگذاریم و

یه قاشق از مواد پیاز و فلفل که آبش رو کشیدیم روی گوشت و یه قاشق هم زیر گوشت میریزیم

و با اسیک کوب میکوبیم و داخل یه ظرف میذاریم و آب پیازی رو که کشیده بودیم روی اون میریزیم

دو ساعت به گوشت زمان میدیم تا خوب مزه دار بشه و

و بعد  توی ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت  متوسط دو طرف استیک رو سرخ میکنیم

و بعد از سرخ شدن بهش نمک میزنیم و با دورچین قارچ کبابی و سیب زمینی پنیر نوش جان مینماییم.

[ دوشنبه سوم تیر ۱۳۹۲ ] [ 0:21 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]