گوشت مناسب برای استیک 
گوشت فیله ی گوساله که بهتر است از گوشت بيات شده استفاده شود 
گوشت را به تعداد نفرات برش می زنیم قطر هر تكه بايد حدود 2 تا 3 سانتيمتر باشد .

یک عدد  پیاز بزرگ  و یک عدد فلفل دلمه ای کوچک و دو حبه سیر را رنده میکنیم  و بهش فلفل سیاه میزنیم.

یه تکه از گوشت رو داخل پلاستیک فریزری میگذاریم و 
یه قاشق از مواد پیاز و فلفل که آبش رو کشیدیم روی گوشت و یه قاشق هم زیر گوشت میریزیم 

و با اسیک کوب میکوبیم و داخل یه ظرف میذاریم و آب پیازی رو که کشیده بودیم روی اون میریزیم

دو ساعت به گوشت زمان میدیم تا خوب مزه دار بشه و
و بعد  توی ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت  متوسط دو طرف استیک رو سرخ میکنیم

و بعد از سرخ شدن بهش نمک میزنیم و با دورچین قارچ کبابی و سیب زمینی پنیر نوش جان مینماییم.
