اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:
کنسرو ذرت( ۱ عدد ) ** قارچ خرد شده ( ۱۰۰ گرم ) ** پنیر پیتزا ی رنده شده ( ۱۰۰ گرم )

کره و پودر آویشن و فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

پودر سیر و آبلیمو در صورت دلخواه

سس فرانسوی و قرمز به میزان لازم

طرز تهیه:
قارچ را ورقه ای خورد میکنیم و تو کمی کره تفت میدیم.

ذرت رو به اون اضافه میکنیم و به چند دقیقه هم میزنیم تا خوب طعم بگیره

ذرت مکزیکی

پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و زود شعله رو خاموش میکنیم و در ظرف رو میذاریم!

ذرت مکزیکی

بعد از چند دقیقه که هنوز مواد گرم هست

پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،نمک ٬ سس و آبلیمو رو هم بهش میزنیم خوب مخلوط میکنیم.

ذرت مکزیکی

این پیش غذا یا عصرونه به صورت نیمه گرم سرو میشه.......

ذرت مکزیکی

خیلی خوشمزه ست ولی زیاد نخورین چون خیلی سنگینه و البته پر کالری....... نوش جونتون

[ یکشنبه یکم بهمن ۱۳۹۱ ] [ 11:1 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]