اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

تخم مرغ (یک عدد ) ** کره ( نصف لیوان )** پودر قند  ( نصف لیوان )

آرد به میزان لازم  ( بین 2 تا 3 لیوان بسته به اندازه ی تخم مرغ و نوع آرد داره  )

وانیل (یک هشتم قاشق چایخوری ) ** کاکائو به میزان لازم

 


کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا جائی که رنگش کرم و حجمش دو برابر بشه .

شیرینی کره ای

تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم .

آرد ررو کم کم اضافه می کنیم به اندازه ای که خمیر مقداری چسبندگی داشته باشه .

اگه آرد خمیر زیاد بشه و خمیر چسبندگی نداشته باشه بعد از پخت گلبرگهای شیرینی جدا میشه.

ترجیجا" چسبندگی خمیر از عکس زیر بیشتر باشه . خمیر من یه کم چسبنده تر بود بهتر بود!!

شیرینی کره ای

ازخمیر گلوله های کوچولو به سایز نخود یا فندق درست میکنیم و شکل گل کنار هم قرار میدیم

بهتره توپک خمیر وسطی و گلبرگها رنگ متضاد هم باشن

گل رو هم 5 گلبرگه و هم 6 گلبرگه میتونین درست کنید.......

شیرینی کره ای

سینی رو تو فر به مدت بیست دقیقه با حرارت 150 درجه قرار میدیم

سینی فر نیاز به چرب کردن نداره

وقتی سینی رو از فر در آوردیم با یه تکون متوجه میشیم که

شیرینیها به راحتی تو سینی حرکت میکنن و اگه حرکت نکردن یعنی هنوز خوب نپختن

و باید یه چند دقیقه ی دیگه توی فر بهشون زمان بدیم.........

 

این شیرینی هم خیلی ساده تهیه میشه ( البته کمی وقتگیره مخصوصا" اگه بخوایم گلهای ظریفتری درست کنیم ) خیلی هم خوشششمزه است و خیلی هم شیکه و خلاصه که کلی مهمون پسنده

 


میتونیم دو رنگ خمیر رو روی همدیگه پهن کنیم و بعد رولش کنیم و برش بدیم

شیرینی کره ای

یا اینکه دو رنگ خمیر رو ترکیب کنیم و قالب بزنیم

شیرینی کره ای

در هرحال این شیرینی طعمش عالیه نوش جونتون

نکته ی مهم : حتما" کره رو بذار کامل به دمای محیط برسه !!
                من برای بار دوم عجله کردم  یه کم کارم سخت شد.......

 

[ جمعه سوم خرداد ۱۳۹۲ ] [ 2:45 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]