تخم مرغ (یک عدد ) ** کره ( نصف لیوان )** پودر قند  ( نصف لیوان )
آرد به میزان لازم  ( بین 2 تا 3 لیوان بسته به اندازه ی تخم مرغ و نوع آرد داره  )
وانیل (یک هشتم قاشق چایخوری ) ** کاکائو به میزان لازم 
 
کره و پودر قند رو با همزن 
میزنیم تا جائی که رنگش کرم و حجمش دو برابر بشه .

تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم 
.
آرد ررو کم کم اضافه می کنیم به اندازه ای که 
خمیر مقداری چسبندگی داشته باشه .
اگه آرد خمیر زیاد بشه و خمیر چسبندگی نداشته باشه بعد از پخت گلبرگهای شیرینی جدا میشه.
ترجیجا" چسبندگی خمیر از عکس زیر بیشتر باشه . خمیر من یه کم چسبنده تر بود بهتر بود!!

ازخمیر گلوله های کوچولو به سایز نخود یا فندق درست میکنیم و شکل گل کنار هم قرار میدیم
بهتره توپک خمیر وسطی و گلبرگها رنگ متضاد هم باشن 
گل رو هم 5 گلبرگه و هم 6 گلبرگه میتونین درست کنید.......

سینی رو تو فر به مدت بیست دقیقه با حرارت 150 درجه قرار میدیم
سینی فر نیاز به چرب کردن نداره 
وقتی سینی رو از فر در آوردیم با یه تکون متوجه میشیم که 
شیرینیها به راحتی تو سینی حرکت میکنن و اگه حرکت نکردن یعنی هنوز خوب نپختن 
و باید یه چند دقیقه ی دیگه توی فر بهشون زمان بدیم.........
 
این شیرینی هم خیلی ساده تهیه میشه ( البته کمی وقتگیره مخصوصا" اگه بخوایم گلهای ظریفتری درست کنیم ) خیلی هم خوشششمزه است و خیلی هم شیکه و خلاصه که کلی مهمون پسنده
 
میتونیم دو رنگ خمیر رو  روی همدیگه پهن کنیم و بعد رولش کنیم و برش بدیم

یا اینکه دو رنگ خمیر رو ترکیب کنیم و قالب بزنیم

در هرحال این شیرینی طعمش عالیه  نوش جونتون
 نوش جونتون 
 نکته ی مهم : حتما" کره رو بذار کامل به دمای محیط برسه !!
                من برای بار دوم عجله کردم  یه کم کارم سخت شد.......