اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

این آش محلی مخصوص گیلانی هاست و فقط معولا در ماه رمضون پخته میشه


مواد لازم
برنج ایرانی 4 پیمانه
نخود پخته 2 پیمانه
آب قلم 2 لیتر ( در صورت دلخواه )
نعنعاع و خلواش ( سبزی معطر شمالی) خشک به میزان کافی
سیر داغ مقداری
کشک 750 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز یک عدد متوسط

برنج را می خیسانیم و بعد با مقداری آب بدون نمک میپزیم تا حسابی پخته شود و به لعاب یافتد

 

 سپس آب قلم و نخود پخته و نعناع خشک را به آن می افزاییم

تا به آرامی بپزد که در حدود 4 ،5 ساعت زمان میبرد .

گوشت را با پیاز رنده شده ، نمک و فلفل و مقداری زرد چوبه ورز میدهیم و بصورت کوفته های ریز در می آوریم

و سرخ میکنیم


آش که در حال قل زدن است سیر داغ ( مقدارش بسته به ذائقه افراد) و کوفته ریزه ها را به آن اضافه میکنیم


تا جا بیافتد


در پایان کشک را داخل آن میریزم و هم میزنیم ، بعد از چشیدن مقدار نمکش را اندازه میکنیم و فلفل به دلخواه اضافه میکنیم .
آش کشک ما آماده ست



توضیح اینکه میتوان از کشک خشک استفاده کرد
برای این کار کشک را چند ساعت در آب میخیسانیم


بعد با آب میکس میکنیم


و آن را استفاده میکنیم
که این نوع کشک از کشک های کارخونه ای خوشمزه تر ست !

    

نوش جان

 

نکته 1 :

از اول به این آش نمک نمیزنند چون ممکنه شور بشه

بعد از تست کشک اگر لازم بود نمک اضافه میشه

نکته 2:

کسانی که چربی دارن میتونن آب قلم نریزند فقط برای خوشمزه شدنشه ..

میشه با آب تنها پخته بشه


بعد اینکه این آش دستپخت مامانمه و بینهایت خوشمزست .....

[ پنجشنبه هفدهم مرداد ۱۳۹۲ ] [ 1:53 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]