اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

مواد لازم :

شکر ( یک و نیم  لیوان ) ** روغن مایع ( یک لیوان ) **  ماست (سه چهارم  لیوان )

تخم مرغ ( 3 عدد ) ** بکینگ پودر ( 2 قاشق چایخوری ) ** آرد الک شده ( 2 تا 2ونیم لیوان )

وانیل شکری یا رنده ی پوست لیمو ( ینصف قاشق چایخوری ) **

 

تخم مرغ و شکر و روغن و ماست رو مخلوط میکنیم و بعد آرد و وانیل و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم

مقدار آرد بسته به نوعش کمتر یا بیشتر میشه به همین خار هیچ وقت نمیشه مقدار آرد رو دقیق گفت

غلظت مایه باید از ماست معمولی  شل تر باشه یعنی یه کم رقیق تر از مایه ی کیک

دستگاه ساندویچ میکر رو میزنیم به برق و با روغن مایع داخلشو چرب میکنیم

و داخل هر شبکه یک قاشق غذاخوری از مواد میریزیم

میتونیم به مواد زعفرون دم کرده ی غلیظ یا پودر کاکائو یا قهوه هم اضافه کنیم

به همین سادگی به همین خوشمزگی

 

[ پنجشنبه نهم آبان ۱۳۹۲ ] [ 17:48 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]