اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
سینه ی مرغ  خرد شده ( تقریبا" هر نفر 200 گرم ) ** فلفل سبز شیرین ( 2 - 3  عدد ) **

گوجه فرنگی نرم ( 2 عدد بزرگ ) ** سرکه ( 2 قاشق ) ** شکر ( 1 قاشق ) ** پیاز ( 1 عدد ) **

آبلیمو   نمک   فلفل سیاه  زعفرون  و روغن به میزان لازم

** اندازه ها رو برای هر نفر گفتم شما هرچند نفر که میخواین همونقدر برابرش کنید:))

سینه ی مرغ رو به اندازه های جوجه کبابی خرد میکنیم

و با پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل و زعفرون مزه دارش  میکنیم و میذاریم چند ساعت استراحت کنه

و بعد از مواد پاکش میکنیم و با حرارت زیاد ( که آب نندازه ) تو روغن سرخش میکنیم......

جوجه کباب تابه ای 

گوجه فرنگی رو پوره میکنیم و با سرکه و شکر و نمک و فلفل و یک فنجون آب میذاریم بجوشه

و بعد جوجه کبابها رو با چند تا دونه فلفل میذاریم روی گوجه ها و در ظرف رو میبندیم

جوجه کباب تابه ای

و میذاریم رو شعله ی ملایم 20 دقیقه تا نیم ساعت بپزه

فقط باید حواسمون باشه که ته نگیره !!

میشه از چند برگ ریحون و ترخون هم برای عطر بهترش استفاده کرد....

جوجه کباب تابه ای

[ جمعه بیست و پنجم مرداد ۱۳۹۲ ] [ 2:13 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]