سینه ی مرغ خرد شده ( تقریبا" هر نفر 200 گرم ) ** فلفل سبز شیرین ( 2 - 3 عدد ) **گوجه فرنگی نرم ( 2 عدد بزرگ ) ** سرکه ( 2 قاشق ) ** شکر ( 1 قاشق ) ** پیاز ( 1 عدد ) **
آبلیمو نمک فلفل سیاه زعفرون و روغن به میزان لازم
** اندازه ها رو برای هر نفر گفتم شما هرچند نفر که میخواین همونقدر برابرش کنید:))
سینه ی مرغ رو به اندازه های جوجه کبابی خرد میکنیم
و با پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل و زعفرون مزه دارش میکنیم و میذاریم چند ساعت استراحت کنه
و بعد از مواد پاکش میکنیم و با حرارت زیاد ( که آب نندازه ) تو روغن سرخش میکنیم......
گوجه فرنگی رو پوره میکنیم و با سرکه و شکر و نمک و فلفل و یک فنجون آب میذاریم بجوشه
و بعد جوجه کبابها رو با چند تا دونه فلفل میذاریم روی گوجه ها و در ظرف رو میبندیم

و میذاریم رو شعله ی ملایم 20 دقیقه تا نیم ساعت بپزه
فقط باید حواسمون باشه که ته نگیره !!
میشه از چند برگ ریحون و ترخون هم برای عطر بهترش استفاده کرد....
