شیر کاکائو ( ۱ لیتر ) ** نشاسته (۴ قاشق سوپ خوری ) **
شکر (3 قاشق سوپ خوری ) ** وانیل ( ۴/۱ قاشق چایخوری )
شیر کاکائو رو می جوشونیم.
نشاسته را در کمی شیر کاکائو سرد یا آب سرد حل میکنیم .
و به تدریج به شیر جوشیده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه.
شکر و وانیل رو هم آخرسر اضافه کرده و هم میزنیم.
وقتی غلظت فرنی کافی بود اونو تو ظرف میکشیم.
میتونیم یه مقدار از فرنی رو جدا کنیم و یه قاشق پودر کاکائو بزنیم تا پررنگتر بشه و
بعد فرنی رو با اون پررنگتره تزیین کنیم.....
از سس شکلات یا چیپس شکلات هم میشه برای تزیین استفاده کرد!
نکته: وقتی شیر کاکائو رو از قبل بجوشونیم احتیاج به هم زدن کمتری داره!
نکته: اگر شکر رو زود بریزیم دسر دیرتر و کمتر غلیظ میشود.


نوش جان