|
|
گردوی میکس شده ( 300 گرم ) ** پیاز ( 1 عدد متوسط ) ** رب انار ( 3 قاشق غذاخوری ) ** مرغ ( 4 تکه ی متوسط ) ** لواشک ( 100 گرم ) ** شکر ( 3 قاشق غذاخوری ) ** این مواد برای 4 نفر هست ( تقریبا" برای هرنفر 75 گرم گردو ) گردو رو یا با مولینکس میکس کنید یا با چرخ گوشت یکی دو بار چرخ کنید و یا با نمیار بسابید ( میزان له شدن گردو سلیقه ای هست ) و مقدار رب انار و لواشک و شکر هم کاملا" سلیقه ایه و شما به سلیقه ی خودتون میتونید کم و زیادش کنید ولی این مقدار مواد به شما یه فسنجون ملس میده :) البته اگه از رب انار ترش استفاده میکنین بهتره مقدار شکر رو بیشتر کنید..... و اما طرز تهیه ی فسنجون پیاز رو رنده میکنیم و با گردو و دو لیوان آب سرد میذاریم تا بجوشه و بعد رب انار رو بهش اضافه میکنیم و رو شعله ی ملایم بهش فرصت میدیم بپزه وقتی گردو یه کم ری کرد یه لیوان یخ میریزیم روی گردوها و تا یک ساعت این کار رو چند بار تکرار میکنیم تا گردو خوب روغن پس بده و ری کنه ( فوت کوزه گری 1 )
بعد مرغ رو که کمی تفت دادیم داخل گردوها به همراه نمک و فلفل لازم میریزیم و بعد از یه ساعت لواشک رو با دست خورد میکنیم و میریزیم تو خورش و اجازه میدیم یه نیم ساعت دیگه هم روشعله ی ملایم بمونه و خوب جا بیفته یعنی حدود 2 ساعت و نیم زمان لازمه که یه فسنجون خوب و جاافتاده عمل بیاد لواشک به فسنجون علاوه بر طعم فوق العاده قوام میده ( فوت کوزه گری 2 ) بهتره که از لواشک انار و سیب و آلو استفاده کنید ولی اگه طعمهای دیگه هم بود اشکالی نداره
تهرانیا تو فسنجون آلو هم میریزن ..... بعضی از شمالیها هم تو فسنجون قیصی و کشمش میریزند بعضی ها هم از رب انار کمتری استفاده میکنن و یه قاشق رب گوجه فرنگی به فسنجو ن میزنن! در کل فسنجون از اون غذاهاییه که هرچند ساده تهیه میشه ولی تنوع زیادی داره که بنا به سلیقه ی افراده:)
نوش جـــــــــــــان برچسبها: فسنجون, فوت کوزه گری, لواشک, خوشمزه [ پنجشنبه چهارم مهر ۱۳۹۲ ] [ 9:27 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)
]
[ ] |
|
| [طراح قالب : amirXamir] |