اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
گردوی میکس شده ( 300 گرم ) ** پیاز ( 1 عدد متوسط ) ** رب انار ( 3 قاشق غذاخوری ) **

مرغ (  4 تکه ی متوسط ) ** لواشک ( 100 گرم  ) ** شکر ( 3 قاشق غذاخوری  ) **

این مواد برای 4 نفر هست ( تقریبا" برای هرنفر 75 گرم  گردو ) گردو رو یا با مولینکس میکس کنید

یا با چرخ گوشت یکی دو بار چرخ کنید و یا با نمیار بسابید ( میزان له شدن گردو سلیقه ای هست )

و مقدار رب انار و لواشک و شکر هم کاملا" سلیقه ایه و شما به سلیقه ی خودتون میتونید کم و زیادش کنید

ولی این مقدار مواد به شما یه فسنجون ملس میده :)

البته اگه از رب انار ترش استفاده میکنین بهتره مقدار شکر رو بیشتر کنید.....

و اما طرز تهیه ی فسنجون

پیاز رو رنده میکنیم و با گردو و دو لیوان آب سرد میذاریم تا بجوشه و بعد رب انار رو بهش اضافه میکنیم و

رو شعله ی ملایم بهش فرصت میدیم بپزه وقتی گردو یه کم ری کرد یه لیوان یخ میریزیم روی گردوها

و  تا یک ساعت این کار رو چند بار تکرار میکنیم تا گردو خوب روغن پس بده و ری کنه  ( فوت کوزه گری 1 )

فسنجون

بعد مرغ رو که کمی تفت دادیم داخل گردوها به همراه نمک و فلفل لازم میریزیم

و بعد از یه ساعت لواشک رو با دست خورد میکنیم و میریزیم تو خورش 

و  اجازه میدیم یه نیم ساعت دیگه هم روشعله ی ملایم بمونه و خوب جا بیفته

یعنی حدود 2 ساعت و نیم زمان لازمه که یه فسنجون خوب و جاافتاده عمل بیاد

لواشک به فسنجون  علاوه بر طعم فوق العاده قوام میده ( فوت کوزه گری 2 )

بهتره که از لواشک انار و سیب و آلو استفاده کنید ولی اگه طعمهای دیگه هم بود اشکالی نداره

فسنجون

تهرانیا تو فسنجون آلو هم میریزن  ..... بعضی از شمالیها هم تو فسنجون قیصی و کشمش میریزند

بعضی ها هم از رب انار کمتری استفاده میکنن و یه قاشق رب گوجه فرنگی به فسنجو ن  میزنن!

در کل فسنجون از اون غذاهاییه که هرچند ساده تهیه میشه ولی تنوع زیادی داره که بنا به سلیقه ی افراده:)

فسنجون

                                نوش جـــــــــــــان


برچسب‌ها: فسنجون, فوت کوزه گری, لواشک, خوشمزه
[ پنجشنبه چهارم مهر ۱۳۹۲ ] [ 9:27 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]