اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
ژله ی طالبی ( ۱ بسته ) ** آب جوش ( ۱ لیوان ) **

طالبی رنده شده ( ا لیوان ) ** خامه ی صبحانه ( ۵۰ گرم )

پودر ژله رو در یک لیوان آب جوش حل میکنیم تا مایع شفافی بدست بیاد و

سپس یک لیوان طالبی رنده شده رو به اون اضاقه میکنیم........

وقتی خوب خنک شد خامه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و میذاریم تو یخچال تا خوب ببنده!!

         ژله ی طالبی 

                               نکته: میتونین از ماست هم بجای خامه استفاده کنین

      پ.ن: ببخشید توت فرنگیا فریزریه و من چون عجله داشتم صبر نکردم یخش باز بشه

[ پنجشنبه بیست و دوم تیر ۱۳۹۱ ] [ 19:26 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]