اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
سلام عزیزان

این دستور نان رول شکلاتیه. البته من با دستور اولیه آشپزخونه الهام شروع کردم اما کمی تغییرش دادم:

1- 3/4 قاشق غذاخوری مایه خمیر رو با 1 قاشق غذاخوری شکر و 1/2 لیوان آب ولرم مخلوط کردم و با نعلبکی در ظرف رو پوشوندم تا پس از 10 دقیقه عمل بیاد

2- تا مایه عمل بیاد، در یک کاسه بزرگ، دو تخم مرغ رو با ویسک هم می‏زنیم تا کف کنه. یک و نیم قاشق از این تخم مرغ همزده رو با نصف قاشق غذاخوری شکر، یک و نیم قاشق غذاخوری کره (که از 20 دقیقه قبل از یخچال خارج کردیم) و نوک چاقو وانیل مخلوط می‏کنیم.

3- پس از عمل اومدن مایه خمیر، مایه خمیر را به مخلوط "2" اضافه می‏کنیم و مجدداً مخلوط می‎کنیم.

 4- در ظرفی دیگر، یک و 1/3 لیوان آرد را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک و یک و نیم قاشق غذاخوری پورد کاکائو مخلوط و دوبار الک می‎کنیم و مخلوط الک شده را کم کم با الک به مواد مرحله 3 اضافه می‏کنیم.

5- خمیر حاصل شده از این ترکیب را بخوبی ورز میدیم و مرتب با دستمون باهاش خمیربازی میکنیم تا لطیف بشه و فاقد چسبندگی باشه. من اینجا آرد بیشتری به تدریچ اضافه کردم چون هنوز حالت چسبندگی داشت. خمیر رو پس از ورز دادن مجدد به ظرفش که آن را به کمک یک قلم مو آشپزی، چرب کردیم منتقل میکنیم و به مدت 45 دقیقه (طبق دستور بین نیم ساعت تا یک ساعت و نیم ممکنه این مرحله طول بکشه) روشو با سلفون و پارچه میپوشونیم تا دو برابر مقدار فعلیش بشه و وقتی مشت می‏زنیم یهو خالی بشه و جای دست روش بمونه.

6- در این حین مابه خمیر رو آماده می‏کنیم. حدود 8-10 عدد خرما رو پوست میگیریم و هسته رو درآورده به همراه نوک قاشق چایخوری هل ساییده شده (در حدی که فقط عطر بگیره)، پسته و گردو (از هر کدام 12 -15 عدد- بسته به ذائقه و شرایط جسمانی ممکنه تغییر کند)، دارچین در ظرفی مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.

7- پس از استراحت خمیر رو به 4 چونه تقسیم می‏کنیم، روی سینی استیل می‏چینیم و مجدد روشون رو با پارچه می‏پوشونیم تا استراحت کنند.

8- حال خمیری که مجدد استراحت کرده رو ته سینی به شکل مستطیل باز می‏کنیم. 1/3 انتهایی مستطیل رو به کمک چاقو شیار می‏زنیم (حدود 8-10 شیار) و ابتدای خمیر با فاصله از سر اون یک لایه نازک مایه خمیری خرمایی میریزیم و از ابتدای خمیر شروع به رول کردن می‏کنیم تا به انتها برسیم و شیارها دور رولمون بپیچند.

9- پس از اینکه همه رول ها آماده شدند، کف سینی فر کاغذ روغنی می‏اندازیم و فر رو روشن می‏کنیم. روی رول‏ها رو با پارچه مجدداً میپوشونیم و پس از 40 دقیقه استراحت با باقی تخم مرغ همزده رومال میکنیم.

10- رول‏ها را پس از استراحت، در فر با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه به همراه یک ظرف پیرکس حاوی آب قرار می‏دهیم و پس از 20 دقیقه از فر خارج می‏کنیم و اجازه میدیم کمی خنک بشه سپس در ظرفی آن‏ها را می‏چینیم.

نان رول شکلاتی

*توصیه میکنم داغ داغشو بخورید که مزه اش بسیار بیشتره

*کاسه آب نقش به سزایی در نرمی نان‏ها داره

*مایه خرمایی زیادی استفاده نکنید چون شیرینی بیش از حد دل رو میزنه و این نون‏ها رو بسیار سنگین میکنه.

[ جمعه چهارم مرداد ۱۳۹۲ ] [ 5:32 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]