اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

آرد نخودچی ( 1 لیوان ) ** روغن جامد یا کره ( نصف لیوان ) ** پودر قند ( یک سوم لیوان یا نصف لیوان ) **

هل و دارچین و پودر کاکائو به میزان لازم

آرد نخودچی رو الک کرده تفت میدیم تا رنگش یه کم طلایی بشه

روغن یا کره رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا رنگش قهوه ای کمرنگ و خوشگل بشه.

برشتوک

باید دقت کنین روغنش زیاد نشه وگرنه موقع برش زدن مشکل ایجاد میکنه

من خودم طعم کره ی گیاهی رو خیلی دوست میدارم بخاطر همین هم از کره گیاهی استفاده میکنم!

آرد رو از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه.

( اگه دوست داشتین کاکائویی باشه تو این مرحله باید پودر کاکائو رو اضافه کرد )

کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم و مواد رو تو سینی میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم

روی اونو با شکلات تخته ای آب شده یا پودر دارچین و یا پودر پسته یا خلال بادوم تزیین میکنیم

برشتوک

سینی رو نیم ساعت تو یخچال میذاریم بعد اونو برش میزنیم

نکته: اگه برشتوک زیاد تویخچال بمونه موقع برش خورد میشه

برشتوک

برشتوک آماده ست

برشتوک

برشتوک واقعا" خوشششششششمزه ست و معمولا" همه طعمش رو دوست دارند

برشتوک

نوووووووووووووش جون

[ چهارشنبه چهارم دی ۱۳۹۲ ] [ 13:57 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]