اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
کلم بنفش - کلم سفید - هویج - خیار و گوجه

مواد لازم برای تهیه ی سس سالاد:

ماست ( یک و نیم لیوان ) ** سس مایونز ( نصف لیوان ) ** سس هزار جزیره یا فرانسوی ( نصف لیوان )

سس قرمز ( ۳ - ۴ قاشق غذاخوری ) ** سرکه ( ۳ - ۴ قاشق غذاخوری ) ** نمک و فلفل به میزان لازم

کلم ها و هویج رو جداگونه ریز خورد میکنیم و هر کدوم رو جداگونه با سس مخلوط میکنیم.

میزان مواد و میزان سس بسته به اندازه ی قالب هست ولی عیار سس به همین منواله که گفتم.

کف قالب رو پلاستیک فریزر یه لا پهن میکنیم ....

از هر کدوم از مواد یه لایه توی قالب میریزیم . میتونیم این لایه ها رو افقی یا عمودی بریزیم....

روی قالب رو هم با پلاستیک میپوشونیم و چند ساعت تو یخچال میذاریم تا سس به خورد مواد بره!

قالب رو تو ظرف مورد نظر بر میگردونیم و خیار و گوجه رو هم روی سالاد میریزیم....

درست کردن این سالاد راحته فقط باید به چند نکته دقت کرد:

- به خاطر کلم بنفش بهتره این سالاد بیشتر از ۲-۳ ساعت تو یخچال نمونه...

-- بعد از برگردوندن قالب باید سس اضافی رو با دستمال کاغذی جمع کرد....

---هر چند تهیه ی این سالاد راحته ولی یه کم وقتگیره پس باید به زمان توجه داشت....

سالاد کلم قالبی

سالاد کلم قالبی

سالاد کلم قالبی

البته میشه این سالاد رو قالب هم نزد و تک نفری سرو کرد:

سالاد کلم قالبی

[ جمعه سیزدهم بهمن ۱۳۹۱ ] [ 20:50 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]