کلم بنفش - کلم سفید - هویج - خیار و گوجه
مواد لازم برای تهیه ی سس سالاد:
ماست ( یک و نیم لیوان ) ** سس مایونز ( نصف لیوان ) ** سس هزار جزیره یا فرانسوی ( نصف لیوان )
سس قرمز ( ۳ - ۴ قاشق غذاخوری ) ** سرکه ( ۳ - ۴ قاشق غذاخوری ) ** نمک و فلفل به میزان لازم
کلم ها و هویج رو جداگونه ریز خورد میکنیم و هر کدوم رو جداگونه با سس مخلوط میکنیم.
میزان مواد و میزان سس بسته به اندازه ی قالب هست ولی عیار سس به همین منواله که گفتم.
کف قالب رو پلاستیک فریزر یه لا پهن میکنیم ....
از هر کدوم از مواد یه لایه توی قالب میریزیم . میتونیم این لایه ها رو افقی یا عمودی بریزیم....
روی قالب رو هم با پلاستیک میپوشونیم و چند ساعت تو یخچال میذاریم تا سس به خورد مواد بره!
قالب رو تو ظرف مورد نظر بر میگردونیم و خیار و گوجه رو هم روی سالاد میریزیم....
درست کردن این سالاد راحته فقط باید به چند نکته دقت کرد:
- به خاطر کلم بنفش بهتره این سالاد بیشتر از ۲-۳ ساعت تو یخچال نمونه...
-- بعد از برگردوندن قالب باید سس اضافی رو با دستمال کاغذی جمع کرد....
---هر چند تهیه ی این سالاد راحته ولی یه کم وقتگیره پس باید به زمان توجه داشت....



البته میشه این سالاد رو قالب هم نزد و تک نفری سرو کرد:
