اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
آش دوغ
 
مدت زمان پخت: 60 دقیقه
مواد مورد نیاز: برنجخیس کرده: 1 پیمانه
سبزی آش: ½ پیمانه
دوغ: 1لیتر
تخم مرغ: 1 عدد
نخود پخته شده: 50 گرم
سیر: 4حبه
 
ابتدا برنج را همراه 2 پیمانه آب بپزید.
 
وقتی برنج کاملا پخته شد، نخود، سبزی و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید.
 
بعد از گذشت 15 دقیقه، تخم مرغ را در دوغ بریزید و خوب مخلوط کنید.
 
حالا زمان اضافه نمودن دوغ به برنج است.
 
بعد از این مرحله باید حوصله به خرج دهید و مدام دوغ را هم بزنید.
 
هم نزدن آش باعث میشود که دوغ به صورت لخته در آمده و آش جلوه بدی پیدا کند.
 
دقت کنید که شعله گاز ملایم باشد.تا 15 دقیقه هم زدن را ادامه دهید.
 
بعد از این زمان آش غلظت پیدا کرده و آماده سرو است.
 
  آش دوغ
 
 
نکات سرآشپز:
 
 
دقت کنید که تخم مرغ به خوبی در دوغ حل شود،
در غیر این صورت تکه های سفیده پخته شده در آش دیده میشوند!
چون دوغ و سیر موجود در این غذا باعث افت فشار خون میشوند،
پس در خوردن آن زیاده روی نکنید.
[ دوشنبه هفتم مرداد ۱۳۹۲ ] [ 13:29 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]