خلاصه بگم که؛
سیب زمینی رو خوب میشوریم، از وسط نصف میکنیم(با پوست!)
میذاریم نیم پز بشه حدود 15دقیقه
بعد وسطشو خالی میکنیم به طوری که بتونیم توش مواد دلخواهمونو بریزیم( وسطشو دور نمیریزیم!!)
در ظرفی دیگه مواد دلخواهمون مثه فلفل دلمه، گوشت چرخ کرده، قاررررچچچچ زیاد!!!!، ذرت، هویج پخته، و ....
(هرچی که دوست دارین!!!) تفت میدیم، رب میزنیم، مواد نرم و نیم پز که شدن داخل سیب زمینی ها میریزیم،
روش کمی ازسیب زمینی هایی که کنار گذاشتیم میریزیم و مقداری زیادییییییی پنیر پیتزا!
بعد آب و یه کم آبلیمو و روغن و ادویه رو میذاریم بجوشه،
این سیب زمینی ها رو آروم میذاریم توش و درشو میذاریم
میذاریم حدود 1 ساعت یا کمی بیشتر با حرارت خیلییییی کم بپزن
تهشم روش سس کچاپ یا فرانسوی میریزیم و نوش جان!
