مواد لازم:
شیر ( ۱ لیتر ) ** نشاسته(۴ قاشق سوپ خوری ) ** شکر (۴ قاشق سوپ خوری ) **
گلاب ( ۲ قاشق سوپخوری ) ** زرده ی تخم مرغ ( ۲ عدد )
شیر را می جوشانیم.نشاسته را در کمی شیر سرد یا آب سرد حل میکنیم .
زرده های تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم و به تدریج به شیر جوشیده اضافه
میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود. شکر و گلاب را هم آخرسر اضافه کرده و هم میزنیم.
وقتی غلظت فرنی کافی بود آن را در ظرف کشیده و با زعفرون تزیین میکنیم.
نکته: وقتی شیر را از قبل جوشانده باشیم احتیاج به هم زدن کمتری میباشد.
نکته: اگر شکر را زود بریزیم دسر دیرتر و کمتر غلیظ میشود.

نوش جان