اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ( ۳۰۰ گرم ) ** پیاز داغ (۳ قاشق غذاخوری ) ** لوبیا سبز پخته( ۲۰۰گرم )

رب گوجه فرنگی (۲ قاشق غذاخوری ) ** ماست (۲ قاشق غذاخوری ) ** تخم مرغ( ۲عدد )

برنج آبکش شده ( ۲ پیمانه ی پلوپز ) ** نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم

shekamdooneh

گوشت و پیازداغ را تفت داده و لوبیا ی خرد شده و البته پخته را اضافه کرده و پس از اینکه چند

دقیقه روی شعله ی ملایم گوشت پخت٬ رب و نمک و فلفل و کمی دارچین را در یک چهارم لیوان

آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم و چند دقیقه روی شعله ی ملایم قرار می دهیم.

( درست مثل مواد لوبیاپلو ) و میگذاریم تا سرد شود .

در ظرفی تخم مرغها را شکسته و خوب هم میزنیم و ماست را هم افزوده و مواد گوشتی را به

آن می افزاییم و برنج را با مواد مخلوط می کنیم.

shekamdooneh

کف ماهیتابه ی دیواره دار یا قالب را روغن ریخته و مواد را ریخته وشعله ی زیاد گاز را پس از یک

دقیقه ٬ کم می کنیم و ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا خوب دم بکشد.

shekamdooneh

ته چین را در دیس بر می گردانیم و در صورت تمایل می توان آن را به ماست تزئین کرد.

shekamdooneh

نوش جان

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 19:39 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]