مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ( ۳۰۰ گرم ) ** پیاز داغ (۳ قاشق غذاخوری ) ** لوبیا سبز پخته( ۲۰۰گرم )
رب گوجه فرنگی (۲ قاشق غذاخوری ) ** ماست (۲ قاشق غذاخوری ) ** تخم مرغ( ۲عدد )
برنج آبکش شده ( ۲ پیمانه ی پلوپز ) ** نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم

گوشت و پیازداغ را تفت داده و لوبیا ی خرد شده و البته پخته را اضافه کرده و پس از اینکه چند
دقیقه روی شعله ی ملایم گوشت پخت٬ رب و نمک و فلفل و کمی دارچین را در یک چهارم لیوان
آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم و چند دقیقه روی شعله ی ملایم قرار می دهیم.
( درست مثل مواد لوبیاپلو ) و میگذاریم تا سرد شود .
در ظرفی تخم مرغها را شکسته و خوب هم میزنیم و ماست را هم افزوده و مواد گوشتی را به
آن می افزاییم و برنج را با مواد مخلوط می کنیم.

کف ماهیتابه ی دیواره دار یا قالب را روغن ریخته و مواد را ریخته وشعله ی زیاد گاز را پس از یک
دقیقه ٬ کم می کنیم و ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا خوب دم بکشد.

ته چین را در دیس بر می گردانیم و در صورت تمایل می توان آن را به ماست تزئین کرد.

نوش جان