|
|
مواد لازم:
لپه (۱۰۰ گرم )( برای هر نفر یک قاشق غذاخوری ) ** گوشت (۳۰۰ گرم ) ** پیاز داغ ( ۳ قاشق غذا خوری ) ** رب گوجه فرنگی ( ۲ قاشق غذاخوری ) ** روغن ٬ نمک ٬ فلفل ٬ زردچوبه و دارچین به میزان لازم ** لپه را ۲ ساعت خیس کرده و آب آن را دور میریزم و میپزیمش!!
گوشت را در کمی روغن با پیاز داغ تفت داده و به آن رب میزنیم و با آب میگذاریم بپزد. لپه را در گوشت ریخته و ادویه ی آن را میزنیم و شعله را کم می کنیم تا روغن بیندازد و جا بیفتد!! چاشنی قیمه میتونه دارچین باشه!! میتونه آبلیمو یا لیمو عمانی باشه!! در صورت استفاده از لیمو عمانی ٬ لیموعمانیها را شسته و با چنگال سوراخ می کنیم و از اول در خورشت می اندازیم. قیمه هم میتونه با سیب زمینی سرخ کرده سرو بشه و هم با بادمجون!!
بادمجون راکه سرخ کردیم آب خورشت را روی بامجون ریخته و میگذاریم تا یک جوش بخورد.
بادمجون را در قابلمه ی خورشت نمیریزیم و هنگام کشیدن بادمجون را در ظرف می کشیم.
خورشت قیمه و برنج یک غذای اصیل ایرانیه.
نوش جان پ.ن:چند روز پیش توسط یکتا یکی از مخاطبین عزیز متوجه شدم قیمه ی بوشهری بسیار متفاوت است [ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 20:15 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)
]
[ ] |
|
| [طراح قالب : amirXamir] |