اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

لپه (۱۰۰ گرم )( برای هر نفر یک قاشق غذاخوری ) ** گوشت (۳۰۰ گرم ) **

پیاز داغ ( ۳ قاشق غذا خوری ) ** رب گوجه فرنگی ( ۲ قاشق غذاخوری ) **

روغن ٬ نمک ٬ فلفل ٬ زردچوبه و دارچین به میزان لازم **

لپه را ۲ ساعت خیس کرده و آب آن را دور میریزم و میپزیمش!!

قیمه قیمه

گوشت را در کمی روغن با پیاز داغ تفت داده و به آن رب میزنیم و با آب میگذاریم بپزد.

لپه را در گوشت ریخته و ادویه ی آن را میزنیم و شعله را کم می کنیم تا روغن بیندازد و

جا بیفتد!!

چاشنی قیمه میتونه دارچین باشه!! میتونه آبلیمو یا لیمو عمانی باشه!!

در صورت استفاده از لیمو عمانی ٬ لیموعمانیها را شسته و با چنگال سوراخ می کنیم و

از اول در خورشت می اندازیم.

قیمه هم میتونه با سیب زمینی سرخ کرده سرو بشه و هم با بادمجون!!

قیمه

بادمجون راکه سرخ کردیم آب خورشت را روی بامجون ریخته و میگذاریم تا یک جوش بخورد.

قیمه

بادمجون را در قابلمه ی خورشت نمیریزیم و هنگام کشیدن بادمجون را در ظرف می کشیم.

قیمه

خورشت قیمه و برنج یک غذای اصیل ایرانیه.

قیمه

نوش جان

پ.ن:چند روز پیش توسط یکتا یکی از مخاطبین عزیز متوجه شدم قیمه ی بوشهری بسیار متفاوت است

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 20:15 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]