اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

گوشت چرخ کرده (۳۰۰ گرم ) ** پیاز ( ۱ عدد متوسط ) ** تخم مرغ ( ۲ عدد ) **

آرد سوخاری ٬ روغن ٬ نمک و فلفل به میزان لازم **

گوشت را با پیاز و نمک و فلفل خوب ورز می دهیم.

تخم مرغ ها را اضافه کرده و آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم.

میزان آرد سوخاری باید به قدری باشد که مواد را خیلی سفت نکند ضمن اینکه باید

تخم مرغ ها را جذب کند. (حدود ۳ قاشق غذاخوری )

گلوله هایی از گوشت را در دست لوله میکنیم و سه عدد سیخ چوبی را که در کنار هم

قرار داده ایم روی گوشت می گذاریم و گوشت را به دور آن میزنیم.

کباب خونگی

کف ماهیتابه را کمی روغن می ریزیم و کبابهای سیخ زده را در آن سرخ میکنیم.

کباب ها را که در ظرف کشیدیم کمی روی آن کره می مالیم و انتهای چوبها را فویل می بندیم.

با این مقدار گوشت تقریبا" ۶ عدد کباب متوسط می توان درست کنیم.

به همراه برنج میل می کنیم.

کباب خونگی

نوش جان

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 20:37 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]