مواد لازم:
برنج ( ۳ پیمانه ) ** مرغ ( ۳ قطعه ) ** پیاز متوسط ( ۱ عدد ) **
کره ٬ نمک ٬ فلفل و زردچوبه و زعفرون به میزان لازم **
مرغ را با ۳ پیمانه آب و پیاز درسته و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون می پزیم.
نکته: پیاز باید درسته باشد تا بعد از پخت آن را به راحتی از آب مرغ جدا کنیم.
آب برنجی را که خوب شسته ایم و یک ساعت آن را خیس کرده ایم خالی میکنیم و
آن را با آب مرغ روی شعله ی زیاد می گذاریم. اگر آب مرغ به اندازه ی کافی نبود به
آن آب اضافه می کنیم. ( به اندازه ی یک بند انگشت بالاتر از برنج )

کمی کره در برنج ریخته و پس از اینکه آبش جوش کرد٬ شعله را ملایم کرده و برنج را
در وسط قابلمه جمع کرده و آن را دم می کنیم.
در صورت تمایل کمی سیب زمینی سرخ می کنیم و در روغن سیب زمینی مرغ ها و
چند حلقه گوجه تفت می دهیم.

رنگ این برنج زرد خوشرنگ و طعم برنج و ته دیگ آن خیلی خوشمزه ست.
نکته: این روش کته برای بچه های ۷-۸ ماهه بسیار مطلوبست ولی باید آب مرغ
را بیشتر ریخت تا برنج نرم تر در آید.

نوش جان