اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

برنج ( ۳ پیمانه ) ** مرغ ( ۳ قطعه ) ** پیاز متوسط ( ۱ عدد ) **

کره ٬ نمک ٬ فلفل و زردچوبه و زعفرون به میزان لازم **

مرغ را با ۳ پیمانه آب و پیاز درسته و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرون می پزیم.

نکته: پیاز باید درسته باشد تا بعد از پخت آن را به راحتی از آب مرغ جدا کنیم.

آب برنجی را که خوب شسته ایم و یک ساعت آن را خیس کرده ایم خالی میکنیم و

آن را با آب مرغ روی شعله ی زیاد می گذاریم. اگر آب مرغ به اندازه ی کافی نبود به

آن آب اضافه می کنیم. ( به اندازه ی یک بند انگشت بالاتر از برنج )

کته مرغ

کمی کره در برنج ریخته و پس از اینکه آبش جوش کرد٬ شعله را ملایم کرده و برنج را

در وسط قابلمه جمع کرده و آن را دم می کنیم.

در صورت تمایل کمی سیب زمینی سرخ می کنیم و در روغن سیب زمینی مرغ ها و

چند حلقه گوجه تفت می دهیم.

کته مرغ

رنگ این برنج زرد خوشرنگ و طعم برنج و ته دیگ آن خیلی خوشمزه ست.

نکته: این روش کته برای بچه های ۷-۸ ماهه بسیار مطلوبست ولی باید آب مرغ

را بیشتر ریخت تا برنج نرم تر در آید.

کته مرغ

نوش جان

[ جمعه بیست و نهم مهر ۱۳۹۰ ] [ 1:11 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]