اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

ماکارونی ( ۱ بسته ۵۰۰گرمی) ** گوشت چرخ کرده ( ۳۰۰ گرم ) ** قارچ (۲۰۰گرم ) **

پیاز سرخ کرده ( ۳قاشق غذاخوری ) ** رب گوجه (۳ قاشق غذاخوری) **

فلفل دلمه ای (۲۰۰ گرم ) ** نمک٬ فلفل ٬ زردچوبه و روغن به میزان لازم **

گوشت و روغن را در ماهیتابه تفت داده و پیازداغ و ادویه ها را به آن می افزاییم و ۱۰ دقیقه

به آن زمان می دهیم تا گوشت بپزد . سپس رب گوجه فرنگی را در کمی آب رقیق کرده و به

مواد اضافه می کنیم.

قارچ را در ظرف دیگری سرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را با قارچ تفت میدهیم.

ماکارونی

سپس آنها را در مواد گوشتی میریزیم و هم می زنیم.

ماکارونی

حدود ۵ لیتر آب و نمک و زردچوبه و روغن را در قابلمه ریخته و می گذاریم تا به جوش بیاید.

سپس ماکارونی ها را در آب ریخته و ۸ الی ۱۰ قیقه به آن زمان می دهیم تا بپزد.

ماکارونی را آبکش کرده و زیر آب سرد زیر و رویش میکنیم تا نشاسته ی اضافه ی آن برود!

کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی های حلقه شده را در روغن می چینیم.

کمی از مواد گوشتی را با کمی ماکارونی مخلوط کرده روی سیب زمینی ها می ریزیم و

بعد از آن یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد گوشتی می ریزیم و ماکارونی را دم می کنیم.

نیم ساعت بعد ماکارونی ما آماده خواهد بود.

ماکارونی

ماکارونی

نکته: اگر دوست نداشتید ماکارونی را دم کنید زمان پخت آن در آب جوش را به ۱۵ دقیقه افزایش

دهید. سپس ماکارونی را در ظرف کشیده و مواد گوشتی را روی آن ریخته و میل نمایید.

نوش جان

[ جمعه بیست و نهم مهر ۱۳۹۰ ] [ 1:16 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]