مواد لازم:
ماکارونی ( ۱ بسته ۵۰۰گرمی) ** گوشت چرخ کرده ( ۳۰۰ گرم ) ** قارچ (۲۰۰گرم ) **
پیاز سرخ کرده ( ۳قاشق غذاخوری ) ** رب گوجه (۳ قاشق غذاخوری) **
فلفل دلمه ای (۲۰۰ گرم ) ** نمک٬ فلفل ٬ زردچوبه و روغن به میزان لازم **
گوشت و روغن را در ماهیتابه تفت داده و پیازداغ و ادویه ها را به آن می افزاییم و ۱۰ دقیقه
به آن زمان می دهیم تا گوشت بپزد . سپس رب گوجه فرنگی را در کمی آب رقیق کرده و به
مواد اضافه می کنیم.
قارچ را در ظرف دیگری سرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را با قارچ تفت میدهیم.

سپس آنها را در مواد گوشتی میریزیم و هم می زنیم.

حدود ۵ لیتر آب و نمک و زردچوبه و روغن را در قابلمه ریخته و می گذاریم تا به جوش بیاید.
سپس ماکارونی ها را در آب ریخته و ۸ الی ۱۰ قیقه به آن زمان می دهیم تا بپزد.
ماکارونی را آبکش کرده و زیر آب سرد زیر و رویش میکنیم تا نشاسته ی اضافه ی آن برود!
کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی های حلقه شده را در روغن می چینیم.
کمی از مواد گوشتی را با کمی ماکارونی مخلوط کرده روی سیب زمینی ها می ریزیم و
بعد از آن یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد گوشتی می ریزیم و ماکارونی را دم می کنیم.
نیم ساعت بعد ماکارونی ما آماده خواهد بود.


نکته: اگر دوست نداشتید ماکارونی را دم کنید زمان پخت آن در آب جوش را به ۱۵ دقیقه افزایش
دهید. سپس ماکارونی را در ظرف کشیده و مواد گوشتی را روی آن ریخته و میل نمایید.
نوش جان