مواد لازم:
گوشت یا مرغ یا هردو ( ۴۰۰ گرم ) ** قارچ (۴۰۰ گرم ) ** فلفل دلمه ای بزرگ ( ۱ عدد )
گوجه فرنگی ( ۲ عدد متوسط ) ** پیاز ( ۱ عدد متوسط ) ** خیار شور (۲۰۰ گرم ) **
جعفری خرد شده ی درشت ( ۲۰۰ گرم ) ** نمک و فلفل به میزان لازم ****

گوشت را با یک عدد پیاز و کمی نمک و زردچوبه میپزیم و میگذاریم آب آن در خودش خشک شود.
قارچ را در روغن روی شعله ی زیاد سرخ میکنیم و فلفل دلمه ای و گوشت خرد شده را به آن اضافه
میکنیم و ۱۰ دقیقه روی شعله ی ملایم قرار می دهیم تا طعمهایشان مخلوط شود.

گوجه فرنگی و پیاز و جعفری خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و یک ربع روی شعله ی ملایم
قرار می دهیم تا جا بیفتد. سپس خیار شور های حلقه شده را در آن ریخته و کمی نمک و فلفل
می زنیم. بعد از چند بار زیر و رو کردن کباب ترکی ما آماده است.

نکته: قطعات گوشت نباید ریز باشد زیرا بر اثر هم خوردن گوشت خردتر می شود.
نکته: به علت وجود خیارشور باید از نمک کمتری استفاده کرد.
نکته: برای خوش رنگ تر شدن غذا می توان از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کرد.

نوش جان 