اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

گوشت یا مرغ یا هردو ( ۴۰۰ گرم ) ** قارچ (۴۰۰ گرم ) ** فلفل دلمه ای بزرگ ( ۱ عدد )

گوجه فرنگی ( ۲ عدد متوسط ) ** پیاز ( ۱ عدد متوسط ) ** خیار شور (۲۰۰ گرم ) **

جعفری خرد شده ی درشت ( ۲۰۰ گرم ) ** نمک و فلفل به میزان لازم ****

shekamdooneh

گوشت را با یک عدد پیاز و کمی نمک و زردچوبه میپزیم و میگذاریم آب آن در خودش خشک شود.

قارچ را در روغن روی شعله ی زیاد سرخ میکنیم و فلفل دلمه ای و گوشت خرد شده را به آن اضافه

میکنیم و ۱۰ دقیقه روی شعله ی ملایم قرار می دهیم تا طعمهایشان مخلوط شود.

shekamdooneh

گوجه فرنگی و پیاز و جعفری خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و یک ربع روی شعله ی ملایم

قرار می دهیم تا جا بیفتد. سپس خیار شور های حلقه شده را در آن ریخته و کمی نمک و فلفل

می زنیم. بعد از چند بار زیر و رو کردن کباب ترکی ما آماده است.

shekamdooneh

نکته: قطعات گوشت نباید ریز باشد زیرا بر اثر هم خوردن گوشت خردتر می شود.

نکته: به علت وجود خیارشور باید از نمک کمتری استفاده کرد.

نکته: برای خوش رنگ تر شدن غذا می توان از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کرد.

shekamdooneh

نوش جان

[ جمعه بیست و نهم مهر ۱۳۹۰ ] [ 1:29 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]