مواد لازم:
بادمجون سرخ کرده ( نیم کیلو ) ** عدس ( ۲۰۰ گرم ) ** گوشت پخته ( ۲۰۰ گرم ) **
پیازداغ ( ۴ قاشق غذاخوری ) ** سیرداغ ( ۱ قاشق غذاخوری ) ** کشک ( ۲۵۰ گرم ) **
نعناع داغ ( ۲ قاشق غذاخوری ) **
بادمجونهای سرخ کرده و عدس پخته را خوب میکس می کنیم.
گوشت پخته را با دست ریش ریش میکنیم.
پیاز داغ٬ سیرداغ و نعناع داغ را در بادمجون و عدس و گوشت ریخته و به همراه یک فنجان آب
روی شعله ی ملایم قرار میدهیم و حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت به آن زمان می دهیم تا جا بیفتد.
کشک را به تدریج به مواد افزوده و چند دقیقه ی دیگر به غذا روی شعله ی ملایم فرصت میدهیم .
حلیم بادمجون به همراه سبزی خوردن بسیار لذیذ و دلچسبه.

نوش جان