اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

بادمجون سرخ کرده ( نیم کیلو ) ** عدس ( ۲۰۰ گرم ) ** گوشت پخته ( ۲۰۰ گرم ) **

پیازداغ ( ۴ قاشق غذاخوری ) ** سیرداغ ( ۱ قاشق غذاخوری ) ** کشک ( ۲۵۰ گرم ) **

نعناع داغ ( ۲ قاشق غذاخوری ) **

بادمجونهای سرخ کرده و عدس پخته را خوب میکس می کنیم.

گوشت پخته را با دست ریش ریش میکنیم.

پیاز داغ٬ سیرداغ و نعناع داغ را در بادمجون و عدس و گوشت ریخته و به همراه یک فنجان آب

روی شعله ی ملایم قرار میدهیم و حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت به آن زمان می دهیم تا جا بیفتد.

کشک را به تدریج به مواد افزوده و چند دقیقه ی دیگر به غذا روی شعله ی ملایم فرصت میدهیم .

حلیم بادمجون به همراه سبزی خوردن بسیار لذیذ و دلچسبه.

حلیم بادمجون

نوش جان

[ جمعه بیست و نهم مهر ۱۳۹۰ ] [ 1:37 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]