مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ( ۳00 گرم ) ** برنج ( ۳/۲ پیمانه ) ** لپه ( 2/1 پیمانه ) **
پیازسرخ کرده ( ۳ قاشق غذاخوری ) ** سبزی معطر ( نیم کیلو ) ** زرشک ( ۱۰۰ گرم )**
سرکه ( ۲/۱ لیوان ) ** شکر ( 3 تا 4 قاشق غذاخوری ) ** آلو خورشی ( چند عدد )**
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گوجه ، فلفل و بادمجان از هر کدام ۲ یا ۳ عدد

طرز تهیه:
پیاز سرخ کرده رو به گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم .نمک و فلفلو هم اضافه می کنیم .
برنجو آبکش می کنیم . لپه رو جداگانه می پزیم.
زرشک و سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم .

داخل فلفل و گوجه فرنگی و بادمجونو خالی می کنیم و از مواد داخل اونها رو پر می کنیم و
روی هر کدوم یک آلو میذاریم و در ظرف می چینیم.
مخلوط سرکه و شکر و رب گوجه فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب روی دلمه ها می ریزیم و
لابه لای دلمه ها چند عدد آلو و خرده گوجه هایی که از داخل گوجه ها تخلیه کردیم ٬می ریزیم.
با حرارت ملایم حدود یک ساعت می پزیم .

نکته: اگه در حین پخت آب دلمه تموم شد دوباره آب اضافه می کنیم.....
نکته: اگه از برنج نیم دونه استفاده کنیم نیاز به آبکش کردن نداره.....
نکته: بهتره از نعناع و شوید خشک استفاده کنیم تا عطر بهتری داشته باشه.....