اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ( ۳00 گرم ) ** برنج ( ۳/۲ پیمانه ) ** لپه ( 2/1 پیمانه ) **

پیازسرخ کرده ( ۳ قاشق غذاخوری ) ** سبزی معطر ( نیم کیلو ) ** زرشک ( ۱۰۰ گرم )**

سرکه ( ۲/۱ لیوان ) ** شکر ( 3 تا 4 قاشق غذاخوری ) ** آلو خورشی ( چند عدد )**

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

گوجه ، فلفل و بادمجان از هر کدام ۲ یا ۳ عدد

        دلمه

طرز تهیه:
پیاز سرخ کرده رو به گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم .نمک و فلفلو هم اضافه می کنیم .

برنجو آبکش می کنیم . لپه رو جداگانه می پزیم.

زرشک و سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم .

       دلمه

داخل فلفل و گوجه فرنگی و بادمجونو خالی می کنیم و از مواد داخل اونها رو پر می کنیم و

روی هر کدوم یک آلو میذاریم و در ظرف می چینیم.

مخلوط سرکه و شکر و رب گوجه فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب روی دلمه ها می ریزیم و

لابه لای دلمه ها چند عدد آلو و خرده گوجه هایی که از داخل گوجه ها تخلیه کردیم ٬می ریزیم.

با حرارت ملایم حدود یک ساعت می پزیم .

      دلمه

نکته: اگه در حین پخت آب دلمه تموم شد دوباره آب اضافه می کنیم.....

نکته: اگه از برنج نیم دونه استفاده کنیم نیاز به آبکش کردن نداره.....

نکته: بهتره از نعناع و شوید خشک استفاده کنیم تا عطر بهتری داشته باشه.....

[ سه شنبه هفدهم آبان ۱۳۹۰ ] [ 19:30 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]