کره(۱۰۰گرم) ** باقالی (۳۰۰ گرم) ** شیوید خشک ( ۳قاشق غذاخوری پر) **
سیر (۳ حبه درشت) ** تخم مرغ( ۳ عدد ) **نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم
قاتق در گویش گیلانی به معنای خورش میباشد. باقاله قاتق یکی از غذاهای اصیل گیلکیه!
این غذا با باقالی تازه (پاچه باقالا) و یا با باقالی خشک (باقالا کشاورزی) درست میشه!
اگه قرار باشه از باقالی کشاورزی استفاده کنیم باید اونو از شب قبل در آب گرم خیس کنیم
و بعد پوست بکنیم و بشوریمش!

سیر را رنده کرده و با زردچوبه در کره تفت میدهیم .
بعد باقالی و شیوید رو هم اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.

۲لیوان آب سرد به باقالی اضافه میکنیم و پس از جوش آمدن آب شعله رو کم میکنیم.
زمان پخت این غذا بسته به جنس باقالی داره.
معمولا"( اگه بدشانسی نیارین و باقالی نپز گیرتون نیفته)این غذا با باقالی تازه
۲۰ دقیقه الی نیم ساعت و با باقالی خشک ۴۵دقیقه الی ۱ساعت زمان میخواد.
۱۰ دقیقه قبل از اینکه پخت غذا تموم بشه نمک و فلفلش رو میزنیم و تخم مرغ ها رو
توی خورش میشکونیم و درشو میذاریم تا تخم مرغ به همون شکل بپزه.

نوش جان