اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
کره(۱۰۰گرم) ** باقالی (۳۰۰ گرم) ** شیوید خشک ( ۳قاشق غذاخوری پر) **

سیر (۳ حبه درشت) ** تخم مرغ( ۳ عدد ) **نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم

قاتق در گویش گیلانی به معنای خورش میباشد. باقاله قاتق یکی از غذاهای اصیل گیلکیه!

این غذا با باقالی تازه (پاچه باقالا) و یا با باقالی خشک (باقالا کشاورزی) درست میشه!

اگه قرار باشه از باقالی کشاورزی استفاده کنیم باید اونو از شب قبل در آب گرم خیس کنیم

و بعد پوست بکنیم و بشوریمش!

         باقاله قاتق

سیر را رنده کرده و با زردچوبه در کره تفت میدهیم .

بعد باقالی و شیوید رو هم اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.

        باقاله قاتق

۲لیوان آب سرد به باقالی اضافه میکنیم و پس از جوش آمدن آب شعله رو کم میکنیم.

زمان پخت این غذا بسته به جنس باقالی داره.

معمولا"( اگه بدشانسی نیارین و باقالی نپز گیرتون نیفته)این غذا با باقالی تازه

۲۰ دقیقه الی نیم ساعت و با باقالی خشک ۴۵دقیقه الی ۱ساعت زمان میخواد.

۱۰ دقیقه قبل از اینکه پخت غذا تموم بشه نمک و فلفلش رو میزنیم و تخم مرغ ها رو

توی خورش میشکونیم و درشو میذاریم تا تخم مرغ به همون شکل بپزه.

        باقاله قاتق

                                                          نوش جان

[ پنجشنبه بیست و چهارم آذر ۱۳۹۰ ] [ 11:9 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]