اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

مواد لازم:

کلم برگ سفید(۱عدد کوچک) ** ژامبون( ۲۵۰ گرم ) ** نخود فرنگی (۱۰۰ گرم ) **

ذرت شیرین (1۰۰ گرم ) پیمانه ** هویج ( ۲ عدد ) ** خیار شور ( ۵-۴ عدد ) **

ماست خامه ای ( ۳-۲ قاشق غذا خوری ) ** سس مایونز ( ۴-۳ قاشق غذا خوری ) **

سس فرانسوی (۱قاشق غذا خوری ) ** آبلیمو (2 قاشق غذا خوری ) **

نمک٬ فلفل سیاه به میزان لازم **

طرز تهیه:

کلم برگ را ریز خرد کرده و هویج و خیارشور را رنده درشت میزنیم.

کالباس را هم خرد میکنیم.(بهتره خلالی خرد بشه که با کلم همخونی داشته باشه)

ذرت پخته و نخود را با همه ی مواد بالا مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم.

آبلیمو و نمک و فلفل را به سسها و ماست اضافه کرده و هم می زنیم .

سس بدست آمده را روی سالاد می ریزیم و خوب هم میزنیم.

         سالاد اندونزی

نکته۱: کسانی که رژیم دارند میتونن تنها از ماست ساده به جای سس استفاده کنن.

نکته۲: استفاده از نخود فرنگی و ذرت سلیقه ایه.....من به خاطر بچه هام نخود نریختم.

         سالاد اندونزی

                                                       نوش جان

[ جمعه دوم دی ۱۳۹۰ ] [ 17:38 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]