مواد لازم:
برنج (۳ پیمانه ) ** عدس (۱ پیمانه ) ** گوشت چرخ کرده ( ۳۰۰ گرم ) **
کشمش ٬ پیاز داغ ٬ نمک ٬ فلفل ٬ دارچین و زعفرون به میزان لازم **
برنج را به شکل ساده می پزیم.
عدس را با آب سرد می پزیم و با کمی نمک و زعفرون مزه دار می کنیم.
گوشت چرخ کرده را در روغن تفت داده
و با پیاز داغ و نمک و فلفل و دارچین ده دقیقه با شعله ی ملایم می پزیم.
نکته : دارچین عطر و طعم فوق العاده ای به گوشت می دهد.
کشمش را هم در روغن تفت میدهیم. (وقتی کشمش باد کرد زیر آن را خاموش می کنیم)
کمی پیاز داغ برشته درست می کنیم و در آبکش روغن اضافه ی آن را می کشیم.
در عدس پلوی مجلسی بهتر است عدس و برنج را مخلوط نکنیم.
برنج را در دیس می کشیم و روی آن را به شکل دلخواه با عدس ٬ کشمش ٬ پیازداغ ٬ گوشت ٬
برنج زعفرونی و در صورت تمایل کمی زرشک سرخ کرده و خلال پسته و بادام پر می کنیم.


نوش جان