|
|
مواد لازم
زرده ی تخم مرغ ( ۴عدد) ** پودر شکر ( ۱ لیوان ) ** گردوی خرد شده ( ۱ لیوان ) پودر هل ( ۲/۱ قاشق چایخوری) ** بکینگ پودر ( ۴/۱ قاشق چایخوری ) زرده ی تخم مرغ و پودر شکر را با هم زن خوب میزنیم تا کرم و کشدار بشه..... نکته: باید شکر را خوب آسیاب کنیم تا زیر دندون نیاد! گردو رو اضافه میکنیم و کمی با چنگال موادمونو زیر و رو میکنیم! نکته: مغزگردو رو با چاقو خرد میکنیم طوری که زیر دندون بیاد! یعنی نه خیلی ریز و نه خیلی درشت! با قاشق چایخوری مواد رو تو سینی فر میریزیم..... نکته: کف سینی رو نباید چرب کنید و حتما" از قاشق چایخوری استفاده کنید چون بعد مواد تو سینی پخش میشه و سایز شیرینی ۲ برابر میشه! مواد رو با فاصله تو سینی بریزید!! سینی رو به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۳۵ درجه قرار میدیم. نکته : فر نباید از قبل گرم بشه! این شیرینی زود میسوزه باید حواستون بهش باشه و چکش کنید! وقتی شیرینی پخت بلافاصله از فر خارج میکنیم و میذاریم خوب سرد بشه و بعد با کارتک به ظرف منتقل میکنیم........شیرینی تو ظرف در دار و در دمای معمول اتاق به مدت ۳ماه ماندگاری داره!! برچسبها: شیرینیگردویی, شیرینی عید, شیرینی آسون, خوشمزه و لذیذ [ چهارشنبه هفدهم اسفند ۱۳۹۰ ] [ 12:43 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)
]
[ ] |
|
| [طراح قالب : amirXamir] |