اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
ماهی سفید ( ا عدد ) **  گردوی آسیاب شده ( ۴ قاشق غذاخوری ) **پیاز متوسط ( ۱ عدد )

رب انار یا رب آلوچه ی ملس ( ۲ قاشق غذاخوری ) ** سبزی معطرخردشده ( ۲ قاشق غذاخوری)

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

ماهی تمیز شده رو خوب میشوریم خصوصا" توی شکمشو و نمک و فلفل میزنیم و میذاریم کنار.....

پیاز رو خورد میکنیم و کمی با روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه گردو رو اضافه کرده و تفت میدیم!

رب انار رو هم میریزیم و بعد سبزی رو اضافه میکنیم و نمک میزنیم......

داخل شکم ماهی رو با این مواد پر میکنیم ........

اگه بخواین تو ی فر درست کنین باید کف ظرفتونو چرب کنین و روشو فویل بکشین

و یک تا یک و نیم ساعت با حرارت متوسط بپزه و ۱۰ دقیقه هم بدون فویل گریلش کنین!

اگه هم دوست داشتین تو روغن سرخش کنین حتما" دقت کنین روغن داغ بشه و

بعد از اینکه یه طرفش کامل سرخ شد با احتیاط با دو تا کفگیر برش گردونین تا

طرف دیگش هم برشته بشه.........دقت کنین مواد داخل شکمش بیرون نریزه!

نیازی به دوختن شکم ماهی نیست

ولی اگه فک میکنین که ممکنه ولو بشه میتونین با نخ تمیز بدوزینش!!

و اما سبزی:

سبزی هم میشه به شکل خام استفاده کرد و هم میشه مثل قرمه سبزی سرخش کرد!

من به شخصه سرخ شدشو ترجیح میدم.............

سبزی شکم پر شمال مخصوصه.......

الآن اسماشونو حضور ذهن ندارم چون همیشه مامانم آمادشو بهم میده!

ولی اگه سبزی شمال در دسترس نبود میشه از سبزی دلمه استفاده کرد ......

و یا حتی فقط گشنیز و ریحون و دو پر پونه هم میشه!!

=======================================================

برای اون دسته از دوستانی که در  مورد سرخ کردن ساده ی ماهی پرسیدن:

۱قاشق چایخوری نمک + نصف قاشق چایخوری فلفل + نصف قاشق چایخوری زعفرون یا زردچوبه!

( برای ماهیهای جنوب مثل شیر زعفرون بهتره و برای ماهی شمال مثل سفیر زردچوبه بهتره)

ماهی رو خوب میشوریم و خشکش میکنیم و ازمخلوط ادویه ی بالا بهش میزنیم

و یه ربع میذاریم بمونه و بعد در روغن فراوون غوطه ور سرخش میکنیم!!نوش جان

[ یکشنبه بیست و هشتم اسفند ۱۳۹۰ ] [ 4:10 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]