كاهو ( یک عدد کوچک ) ** نان تست: ( ۵ عدد ) ** مرغ (نصف سينه)** خیارشور ( ۴عدد متوسط)
روغن زيتون ( ۴/۱ فنجون ) ** ماست چکیده یا سون ( ۲ قاشق غذاخوري ) ** سیر ( ۲ حبه )
سس مایونز ( ۲ قاشق غذاخوري ) ** سركه بالزاميك یا آبلیمو ( ۲ قاشق غذاخوري )
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم ** گوجه برای تزیین....
طرز تهیه:
ابتدا كاهوها رو خوب شسته و اجازه ميديم تا آب اضافيشون خشك بشه و خوردشون میکنیم!
كاهوها رو در كاسهاي گود با بالزاميك یا آبلیمو و سس و ماست و نمک فلفل مخلوط ميكنيم.
سیر رو در روغن زیتون رنده میکنیم و روغنو با برس به نون هاییکه به تكههاي كوچك خورد کردیم
میمالیم و اونها رو با تستر یا توی تابه تست ميكنيم......
مرغ پخته رو به شكل انگشتي برش میدیم . خیارشور رو هم خورد میکنیم .
همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
نکته: میتونیم یکی دو تا تخم مرغ پخته و یک فلفل دلمه ای رنگی کوچک خورد شده هم بریزیم.
نکته: نون باید قبل از سرو کردن اضافه بشه وگرنه تو سس خیس میخوره و بد میشه:))