اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
 كاهو ( یک عدد کوچک ) ** نان تست: ( ۵ عدد ) ** مرغ (نصف سينه)** خیارشور ( ۴عدد متوسط)

روغن زيتون ( ۴/۱ فنجون ) ** ماست چکیده یا سون ( ۲ قاشق غذاخوري ) ** سیر ( ۲ حبه )

سس مایونز (  ۲ قاشق غذاخوري ) ** سركه بالزاميك یا آبلیمو ( ۲ قاشق غذاخوري )

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم ** گوجه برای تزیین....


طرز تهیه:

 ابتدا كاهو‌ها رو خوب شسته و اجازه ميديم تا آب اضافيشون خشك بشه و خوردشون میکنیم!

كاهو‌ها رو در كاسه‌اي گود با بالزاميك یا آبلیمو و سس و ماست و نمک فلفل مخلوط مي‌كنيم.

سیر رو در روغن زیتون رنده میکنیم و روغنو با برس به نون هاییکه به تكه‌هاي كوچك خورد کردیم 
 
میمالیم و اون‌ها رو با تستر یا توی تابه تست مي‌كنيم......
 
        سالاد سزار 

مرغ‌ پخته رو به شكل انگشتي برش میدیم . خیارشور رو هم خورد میکنیم .
 
همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
 
        سالاد سزار
 
نکته: میتونیم یکی دو تا تخم مرغ پخته و یک فلفل دلمه ای رنگی کوچک خورد شده هم بریزیم.
 
نکته: نون باید قبل از سرو کردن اضافه بشه وگرنه تو سس خیس میخوره و بد میشه:))

 
        سالاد سزار
[ چهارشنبه سی ام فروردین ۱۳۹۱ ] [ 13:15 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]