مواد لازم:
مرغ ( یک عدد سینه ی کامل ) ** پیازچه ( ۳ یا ۴ عدد کوچک ) ** جعفری خرد شده (۱۰۰گرم)
نان تست (۱۲ عدد ) ** تخم مرغ ( ۳ عدد ) ** خیارشور (۲۰۰گرم ) ** هویج ( ۱ عدد )
سس مایونز (یک فنجون ) ** ماست ( یک فنجون ) ** سس هزار جزیره ( ۳ قاشق غذاخوری )
نمک و فلفل و ذرت به میزان لازم
طرز تهيه:
مرغ رو میپزیم و ریش ریش میکنیم ..... تخم مرغ رو رنده میکنیم ........
خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم ..... هویج رو رنده میکنیم.....
جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم ......

همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم

یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم
و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم ........

و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .........

نکته: من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد .....
میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد!!
روی کیک را با پلاستیک فریزر میپوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد
و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم....

میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و
سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و
زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه
به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم!!

از آبجی مرجان بخاطر هنرمندیش و تزیین سالادها به شکل شیرینی متشکرم!!