اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:
مرغ ( یک عدد سینه ی کامل ) ** پیازچه ( ۳ یا ۴ عدد کوچک ) ** جعفری خرد شده (۱۰۰گرم)

نان تست (۱۲ عدد ) ** تخم مرغ ( ۳ عدد ) ** خیارشور (۲۰۰گرم ) ** هویج ( ۱ عدد )

سس مایونز (یک فنجون ) ** ماست ( یک فنجون ) ** سس هزار جزیره ( ۳ قاشق غذاخوری )

نمک و فلفل و ذرت به میزان لازم


طرز تهيه:
مرغ رو میپزیم و ریش ریش میکنیم ..... تخم مرغ رو رنده میکنیم ........

خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم ..... هویج رو رنده میکنیم.....

جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم ......

         کیک مرغ

                   همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

         کیک مرغ

        کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم

         کیک مرغ

    یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم

                      و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم ........

        کیک مرغ

       و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .........

        کیک مرغ

نکته: من کیک رو در ۴ ردیف  ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل  در آمد .....

         میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد!!

  روی کیک را با پلاستیک فریزر میپوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد

   و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم....

        کیک مرغ

          میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و

              سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و

                 زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه

                    به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم!!

        شیرینی سالاد مرغ!!

         از آبجی مرجان بخاطر هنرمندیش و تزیین سالادها به شکل شیرینی متشکرم!!

[ دوشنبه بیست و پنجم اردیبهشت ۱۳۹۱ ] [ 18:55 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]