مواد لازم:
شیر ( ۱ لیتر ) ** آردبرنج (۴ قاشق سوپ خوری ) ** شکر (۴ قاشق سوپ خوری ) **
گلاب ( ۲ قاشق سوپخوری ) ** پودر هل ( ۱ قاشق مرباخوری ) **
شیر را می جوشانیم. آرد برنج را در کمی شیر سرد یا آب سرد حل میکنیم و به شیر چوشیده اضافه
میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود. شکر و هل و گلاب را هم آخرسر اضافه کرده و هم میزنیم.
وقتی غلظت فرنی کافی بود آن را در ظرف کشیده و با پودر دارچین تزیین میکنیم.
نکته: وقتی شیر را از قبل جوشانده باشیم احتیاج به هم زدن کمتری میباشد.
نکته: اگر شکر را زود بریزیم دسر دیرتر و کمتر غلیظ میشود.


نوش جان