اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

شیر ( ۱ لیتر ) ** آردبرنج (۴ قاشق سوپ خوری ) ** شکر (۴ قاشق سوپ خوری ) **

گلاب ( ۲ قاشق سوپخوری ) ** پودر هل ( ۱ قاشق مرباخوری ) **

شیر را می جوشانیم. آرد برنج را در کمی شیر سرد یا آب سرد حل میکنیم و به شیر چوشیده اضافه

میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود. شکر و هل و گلاب را هم آخرسر اضافه کرده و هم میزنیم.

وقتی غلظت فرنی کافی بود آن را در ظرف کشیده و با پودر دارچین تزیین میکنیم.

نکته: وقتی شیر را از قبل جوشانده باشیم احتیاج به هم زدن کمتری میباشد.

نکته: اگر شکر را زود بریزیم دسر دیرتر و کمتر غلیظ میشود.

فرنی فرنی

فرنی

نوش جان

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 18:47 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]