اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
بادمجون دلمه ای ** کلم برگ ** هویج ** کرفس ** سیب زمینی ترشی **

سیر ** فلفل سبز ** سرکه ** نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و گلپر

سبزی معطر ( خشکش بهتر از تازشه ) : گشنیز و ترخون و شوید و نعناع

 

همه ی مواد غیر از بادمجون رو خورد میکنیم و تو یه ظرف خوب هم میزنیم و

سرکه و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و گلپر رو بهش اضافه میکنیم و

میذاریم یه چند روز بمونه تا خوب طعم ترشی بگیره..........

بعد از اینکه بادمجونها رو خوب شستیم توی اون ها رو خالی میکنیم و میذاریم نیم ساعت بپزه.

ترشی بادمجون شکم پر

البته بعد از پختن هم میشه تو شونو خالی کرد ولی ممکنه فرم بادمجون بهم بریزه!!

بادمجونا رو میذاریم تو آب کش یه ۷ - ۸ ساعتی بمونه تا خوب آبش بره

و بعد شکم بادمجونها رو با اون موادی که از قبل آماده کردیم پر میکنیم و

ترشی بادمجون شکم پر

تو ظرف شیشه ای میچینیم ( بهتره دهانه ی ظرف گشاد باشه تا موقع در اوردن بادمجونا له نشن )

و روشون سرکه میریزیم و توی سرکه هم یه کوچولو نمک و زردچوبه میزنیم.

برای رنگ و عطر بهتر ترشی میتونیم چند برگ کرفس و کلم بنفش هم روی بادمجونا بذاریم.

ترشی بادمجون شکم پر

در ظرف رو خوب میبندیم و میذاریم تو دمای معمولی دو سه هفته بمونه.....

من تو کاسه ریختم و روشو با سلفون بستم......

این ترشی علاوه بر خوشمزگی برای مهمونی خیلی شکیل و مناسبه

ترشی بادمجون شکم پر

[ دوشنبه چهارم دی ۱۳۹۱ ] [ 23:33 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]