بادمجون دلمه ای ** کلم برگ ** هویج ** کرفس ** سیب زمینی ترشی **
سیر ** فلفل سبز ** سرکه ** نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و گلپر
سبزی معطر ( خشکش بهتر از تازشه ) : گشنیز و ترخون و شوید و نعناع
همه ی مواد غیر از بادمجون رو خورد میکنیم و تو یه ظرف خوب هم میزنیم و
سرکه و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و گلپر رو بهش اضافه میکنیم و
میذاریم یه چند روز بمونه تا خوب طعم ترشی بگیره..........
بعد از اینکه بادمجونها رو خوب شستیم توی اون ها رو خالی میکنیم و میذاریم نیم ساعت بپزه.

البته بعد از پختن هم میشه تو شونو خالی کرد ولی ممکنه فرم بادمجون بهم بریزه!!
بادمجونا رو میذاریم تو آب کش یه ۷ - ۸ ساعتی بمونه تا خوب آبش بره
و بعد شکم بادمجونها رو با اون موادی که از قبل آماده کردیم پر میکنیم و

تو ظرف شیشه ای میچینیم ( بهتره دهانه ی ظرف گشاد باشه تا موقع در اوردن بادمجونا له نشن )
و روشون سرکه میریزیم و توی سرکه هم یه کوچولو نمک و زردچوبه میزنیم.
برای رنگ و عطر بهتر ترشی میتونیم چند برگ کرفس و کلم بنفش هم روی بادمجونا بذاریم.

در ظرف رو خوب میبندیم و میذاریم تو دمای معمولی دو سه هفته بمونه.....
من تو کاسه ریختم و روشو با سلفون بستم......
این ترشی علاوه بر خوشمزگی برای مهمونی خیلی شکیل و مناسبه
