مواد لازم برای نان رولت
تخم مرغ 6 عدد
شکر 6 قاشق سوپخوری
آرد سفید 6 قاشق سوپخوری
وانیل یک قاشق مرباخوری
رنده پوست پرتقال در صورت تمایل
:و برای خامه رولت
خامه 300 گرم
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
فر را با درجه حرارت180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم بشه .
ابتدا زرده ها و سفیده های تخم مرغ رو از هم جدا کنید و سپس زرده ها و شکر را با همزن می زنیم تا خوب شکر در زرده ها حل بشه
بعد وانیل رو به شکرو زرده ها اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا رنگ زرده ها روشن بشه
من توی این مرحله رنده پوست پرتقال داخلش ریختم که البته به میل خودتون بستگی داره
سفیده های تخم مرغ رو با دور تند همزن یکنواخت و به یک جهت با همزن بزنید
تا جاییکه سفیده ها پف کنه و اگه ظرف رو برگردونیم نریزه
البته باید در موقع زدن سفیده همزن کاملا تمیز باشه وگرنه سفیده پف لازم را نمی کنه و اگر سفیده را اول بزنید تا آماده شدن زرده سفیده ها آب میاندازه .
سپس سفیده های پف کرده و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر رو با هم با لیسک فقط به یک جهت هم بزنید فقط تا حدی که مخلوط بشه
و مقدار آرد گفته شده رو الک کنید و به مایه رولت اضافه کنید و با لیسک به یک جهت هم بزنید و مخلوط کنید
داخل سینی فر کاغذ شیرینی پزی می اندازیم
مایه رولت رو می ریزیم و روی سینی فر یکنواخت می کنیم
و درنهایت آن را در طبقه وسط فر در حرارت180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم وبه مدت بیست دقیقه الی بیست و پنج دقیقه می پزیم وقتی روی رولت کاملا پخته شد وبه رنگ قهوه کم رنگ شد آنر ا از فر خارج می کنیم
صبر می کنیم تاکمی رولت خنک بشه بعد آن را با کاغذ روغنی زیرش رول می کنیم ومی گذاریم تا کاملا خنک بشه
بعد سطح رولت رو خامه می زنیم ودر صورت تمایل قسمت ابتدای آن را موز و گردو می چینیم( که در واقع بعد از رول کردن وسط رولت میشه) .و بازهم رولش می کنیم و باز خامه روش میزنیم و در یخچال قرار میدیم
و بعد از اینکه چند ساعت داخل یخچال ماند برش زده داخل کاغذهای شیرینی قرار می دهیم.


نوش جان
صبا ضمن تشکر از زحمتی که کشیدی عزیزم بابت تاءخیر در آپ این پست معذرت میخوام
نگه ش داشته بودم برای عید
