آرد گندم (۱پیمانه ) ** کره گیاهی ( ۱۰۰ گرم ) ** روغن مایع ( ۴/۱ پیمانه )
گلاب ( ۴/۱ پیمانه ) ** شکر ( 1ونیم پیمانه ) ** آب ( 2 پیمانه ) **
پودر هل و پودر کاکائو و زعفرون به میزان لازم
شکر و آب رو روی شعله ی ملایم قرار میدیم تا آروم آروم شربت بشه
آرد رو حدود ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه
کره رو وسط آرد میریزیم تا آب بشه و خوب هم میزنیم و روغن رو هم اضافه میکنیم
حدود ۲۰ دقیقه سرخش میکنیم

هل و زعفرون و گلاب رو داخل شربت میریزیم.
آرد سرخ شده رو از روی شعله بر میداریم و به تدریج شربت رو بهش اضافه میکنیم.
( تو این مرحله باید خیلی مراقب دستتون باشین که خدای نکرده نسوزه )
حلوا رو خوب هم میزنیم تا شربت به خورد آرد بره

حلوا رو دوقسمت میکنیم و یه قسمت رو پودر کاکائو اضافه میکنیم

و هر قسمتی رو داخل ظرف حدود ۱۰ دقیقه به حالت گهواره تکون میدیم
تا حلوا خوب روغن بندازه و از ظرف کنده بشه!

و هر دو رنگ رو به حالت دلخواه در کنار هم تو دیس ترکیب میکنیم.....
