اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
آرد گندم (۱پیمانه ) ** کره گیاهی ( ۱۰۰ گرم ) ** روغن مایع ( ۴/۱ پیمانه )

گلاب ( ۴/۱ پیمانه ) ** شکر ( 1ونیم پیمانه ) ** آب ( 2 پیمانه ) **

پودر هل و پودر کاکائو و زعفرون به میزان لازم

شکر و آب رو روی شعله ی ملایم قرار میدیم تا آروم آروم شربت بشه

آرد رو حدود ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه

کره رو وسط آرد میریزیم تا آب بشه و خوب هم میزنیم و روغن رو هم اضافه میکنیم

حدود ۲۰ دقیقه سرخش میکنیم

حلوای کره ای دو رنگ

هل و زعفرون و گلاب رو داخل شربت میریزیم.

آرد سرخ شده رو از روی شعله بر میداریم و به تدریج شربت رو بهش اضافه میکنیم.

( تو این مرحله باید خیلی مراقب دستتون باشین که خدای نکرده نسوزه )

حلوا رو خوب هم میزنیم تا شربت به خورد آرد بره

حلوای کره ای دو رنگ

حلوا رو دوقسمت میکنیم و یه قسمت رو پودر کاکائو اضافه میکنیم 

حلوا کره ای دو رنگ

و هر قسمتی رو داخل ظرف حدود ۱۰ دقیقه به حالت گهواره تکون میدیم

تا حلوا خوب روغن بندازه و از ظرف کنده بشه!

حلوای کره ای دو رنگ

و هر دو رنگ رو به حالت دلخواه در کنار هم تو دیس ترکیب میکنیم.....

حلوای کره ای دو رنگ

[ چهارشنبه بیست و نهم آبان ۱۳۹۲ ] [ 17:20 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]