اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

برنج ( ۳ پیمانه ) ** آلبالو ( ۲ پیمانه ) ** شکر ( ۵/۱ پیمانه ) **

گوشت چرخ کرده یا مرغ (۳۰۰گرم ) ** زعفران و خلال پسته و بادام **

آلبالو را با کمی نمک خیس می کنیم و بعد از چند دقیقه خوب میشوریم.

هسته ی آلبالو ها را با هسته گیر می گیریم.

آلبالو پلو

شکر را روی آلبالو میریزیم و میگذاریم نیم ساعت بماند و سپس آلبالو را ۱۰دقیقه میجوشانیم.

برنج را آبکش می کنیم و کف دیگ هر ته دیگی که دوست داشته باشیم می گذاریم.

لایه به لایه برنج و آلبالو را می کشیم و سپس آن را دم میکنیم.

آلبالو پلو

نکته : نباید شیره ی آلبالو را زیاد روی برنج ریخت. چون هم برنج زیادی شیرین می شود

و هم ته دیگ می سوزد!! اضافه ی شیره را میتوان برای شربت استفاده کرد.

مقداری از شیره ی آلبالو را با برنج سفید دم کشیده مخلوط می کنیم و برای تزیین از آن

همراه با برنج زعفرانی و خلالها و آلبالوهای پخته و گوشت استفاده می کنیم.

آلبالو پلو

آلبالو پلو

نوش جان

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 20:12 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]