اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم جهت تهیه جوجه چینی:

آرد گندم(۱ لیوان) ** آرد ذرت( نصف لیوان) ** آرد برنج(نصف لیوان) ** تخم مرغ(۱ عدد)**

بکینگ پودر(۱ قاشق مرباخوری)** ماشعیر بدون طعم (۱ لیوان)**فیله ی مرغ(نیم کیلو) **

سیب زمینی پخته(۲عدد متوسط)** پیاز(۱عدد بزرگ) **نمک.فلفل.زعفران.آبلیمو(کمی)**

shkamdooneh

آردها و بکینگ پودر را در کاسه میریزیم و ۱عدد تخم مرغ را به آن میزنیم و ماشعیر را کم کم اضافه

میکنیم تا غلظت آن به اندازه ی ماست شود. خمیر باید ۲ساعت استراحت کند.

نکته: میزان ماشعیر بسته به نوع آرد ممکن است قدری کمتر یا بیشتر مصرف شود!

نکته: اگر خمیر ۳ ساعت یا بیشتر بماند کیفیت مطلوب خود را از دست میدهد!

فیله ی مرغ را نیم ساعت قبل از مصرف با نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو مزه دار میکنیم تا بوی

نا مطبوع آن گرفته شود.

فیله ها را در مواد میغلطانیم و سپس در روغن در حال جوش سرخ میکنیم.

نکته: ارتفاع روغن در ظرف باید گونه ای باشد که سطح فیله ها را بپوشاند!

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

سیب زمینی پخته و پیاز را حلقه حلقه میکنیم

و مثل فیله ها در خمیر میغلطانیم و در روغن سرخ کنیم.

نکته: تهیه ی سیب زمینی و پیاز بسته به ذائقه اختیاری میباشد!

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

                                           نوش جان

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 18:20 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]