مواد لازم جهت تهیه جوجه چینی:
آرد گندم(۱ لیوان) ** آرد ذرت( نصف لیوان) ** آرد برنج(نصف لیوان) ** تخم مرغ(۱ عدد)**
بکینگ پودر(۱ قاشق مرباخوری)** ماشعیر بدون طعم (۱ لیوان)**فیله ی مرغ(نیم کیلو) **
سیب زمینی پخته(۲عدد متوسط)** پیاز(۱عدد بزرگ) **نمک.فلفل.زعفران.آبلیمو(کمی)**

آردها و بکینگ پودر را در کاسه میریزیم و ۱عدد تخم مرغ را به آن میزنیم و ماشعیر را کم کم اضافه
میکنیم تا غلظت آن به اندازه ی ماست شود. خمیر باید ۲ساعت استراحت کند.
نکته: میزان ماشعیر بسته به نوع آرد ممکن است قدری کمتر یا بیشتر مصرف شود!
نکته: اگر خمیر ۳ ساعت یا بیشتر بماند کیفیت مطلوب خود را از دست میدهد!
فیله ی مرغ را نیم ساعت قبل از مصرف با نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو مزه دار میکنیم تا بوی
نا مطبوع آن گرفته شود.
فیله ها را در مواد میغلطانیم و سپس در روغن در حال جوش سرخ میکنیم.
نکته: ارتفاع روغن در ظرف باید گونه ای باشد که سطح فیله ها را بپوشاند!

سیب زمینی پخته و پیاز را حلقه حلقه میکنیم
و مثل فیله ها در خمیر میغلطانیم و در روغن سرخ کنیم.
نکته: تهیه ی سیب زمینی و پیاز بسته به ذائقه اختیاری میباشد!


نوش جان