اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
موادلازم:

گوشت گوسفند ( ۳۵۰ گرم ) ** پیاز سرخ کرده ( ۱ قاشق غذاخوری ) **لوبیا قرمز ( ۱۵۰ گرم )

سبزی قرمه سرخ شده ( ۵۰۰ گرم ) ** رب نارنج ( ۳-۲ قاشق غذا خوری ) **

رب گوجه ( ۱ قاشق غذاخوری ) ** نمک ٬ فلفل و روغن به میزان لازم **

*** سبزی قرمه :جعفری - گشنیز - اسفناج - تره و کمی شنبلیله ***

سبزی را پاک کرده و خوب می شوریم و خرد میکنیم.

نکته: برای شستن سبزی از مایه ظرفشویی استفاده نکنید چون ممکنه سبب مسمومیت بشه!!

ریختن کمی نمک در آبی که سبزی را در آن خیس کرده ایم بهترین ضدعفونی کننده ی سبزیه!!

سبزی را در ماهیتابه ریخته و روی شعله ی ملایم قرار میدهیم تا آب آن کشیده شود و سپس در

آن روغن می ریزیم و هم می زنیم تا سرخ شود. میزان سرخ کردن آن به دلخواه می باشد. گرچه

سبزی هر چه کمتر سرخ شود میزان ویتامین و مواد معدنی بیشتری را در خود حفظ میکند ولی اگر

سبزی بیشتر سرخ شود٬ خورشت جا افتاده تری خواهیم داشت ***

لوبیا قرمز را به مدت ۲ ساعت در آب خیس میدهیم و آبش را دور میریزیم٬تا نفخ آن کشیده شود!!

قرمه سبزی قرمه سبزی

گوشت و پیاز داغ را در کمی روغن تفت میدهیم و با آب می گذاریم تا بپزد.

بهتر است لوبیا را جداگانه بپزیم و بعدا" به خورشت اضافه کنیم.

وقتی گوشت نیم پز شد٬ سبزی سرخ شده را در آن میریزیم و شعله را ملایم میکنیم تا خوب جابیفته!

در آخر رب گوجه و رب نارنج و نمک و فلفل رابه خورشت اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه به آن زمان میدهیم

تا خورشت به اصطلاح مزه بگیرد!!

نکته: چاشنی قرمه سبزی میتونه لیموامانی٬آبلیمو٬ گرد لیمو٬ آب نارنج٬ آب غوره یا رب نارنج

باشه ولی معمولا" طعم خورشتهایی که سبزی دارند با نارنج سازگارتره!!

نکته: اندازه ی چاشنی هم به دلخواه و سلیقه ی شماست.

قرمه سبزی

خورشت قرمه سبزی با برنج نیز یک غذای اصیل و لذیذ ایرانیه!

قرمه سبزی

نوش جان

 

بعدا" نوشت : (در پاسخ عزیزی که از نسبت سبزی سئوال کرد) :

جعفری ۵00گرم - گشنیز ۲50گرم - اسفناج ۲50گرم - تره ۲50گرم و ۱۰۰گرم هم شنبلیله
این مقدار بعد از پاک کردن و شستن و خرد کردن و سرخ کردن تقریبا" ۴00تا ۵00 گرم میشه که برای یک قرمه سبزی ۶ نفره کفایت میکنه:))

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 20:18 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]